sizce mayo mu bikini mi daha güzel?

ben bikini daha fazla beğeniyorum ama göbeğim var bu nedenle giyemiyorum. sizce?

1. Ben mayo diyorum. Bikiniden daha zarif geliyor gözüme.  Özellikle sırt dekolteli olanlar.

28 haziran 2021 15:24

2. bence ikisi de güzel ama mayoları her ne kadar beğensem de göbeğimin sürekli ıslak olması beni çok rahatsız ediyor o yüzden 1 kere mayo aldım giydim ve sattım. yüksek bel bikini altları toparlayıcı oluyor genelde süslü göbeğin seni rahatsız ediyorsa onları bi deneyebilirsin ama bence takma o kadar

28 haziran 2021 15:29

3. ikisi de güzel ama bikiniyi tercih ediyorum genelde.

28 haziran 2021 15:42

4. Göbeğim yok özellikle vintage mayoları beğeniyorum.

28 haziran 2021 16:03

5. Bikini. Her ne kadar mayoları çok beğensemde tatilde elim hep bikiniye gidiyor mayoda süslünün dediği gibi ıslak kalmak kurumasının uzun zaman alması rahatsız edici bence

28 haziran 2021 16:08

6. Göbek açısından bikini ile mayonun hiçbir farkı yok ki?

28 haziran 2021 17:57

7. Nasıl yok? Bikini göbeği kapatmıyor daha küçük çabuk kuruyor may göbeği kapatıyor ilk etapta ıslak ıslak değiyor kuruması uzun sürüyor

28 haziran 2021 19:43

8. Vücuda yapışan esnek bir kumaş göbeği nasıl kapatabilir? Teni kapatır yani evet ama göbeksiz göstermez ki insanı.

28 haziran 2021 20:06

9. Drapeli falan modeller var biz anneme tchibodan almıştık sıfır göbek olmuyor ama normal göbeğinden daha düz duruyor, bikinide göbek çok dikkat çekiyor

28 haziran 2021 20:09

10. Ben göbeği kapatmayı göbeğin görünmesini üzerini kapatma olarak anlamıştım tenini yani korse değil ki göbeği gizlesin tabiii.

Yüksek bel altlar o açıdan daha mantıklı olur bence de

29 haziran 2021 03:07