sizce onlyfans açmak mantıklı mı?

twde kızlar yapıyor üstelik ne yüzleri ne fizikleri güzel ancak meselenin bu olmadığını hepimiz biliyoruz... neyse işte hesaplarında paylaşıyorlar öyle kazanıyorlar ama ben kendi hesaplarımda paylaşamam kimliğimi gizli tutarak para kazanmam mümkün mü? neye göre tutup tutmayacağını anlarım bilmiyorum güzelim fiziğim de iyi sarışınım vs kxkxkl cidden mantıklı mı sizce iki dakika linçlemeden düşünün etik ahlak kasmayın herhangi bir dine mensup değilim

1. onlyfanste kazanilan toplam paranin %90'ını yüzde 1'lik bir kullanıcı dilimi kazanıyor. Kendine saygın olsun biraz, bu tarz işler insanın ruhunda iz bırakır.

25 kasım 2021 13:43

2. Bedeninizle para kazanmanizi sadece sizi ilgilendiren bi durum olarak gormuyorum. Genel eve dusmus berbat hayatlar yasayan kadinlardan bahsetmiyorum. Bu igrenc arz talep sayenizde donuyor ve dunya uzerinde kadinlar parasini verip iliskiye girebileceginiz bir yerde konumlaniyor. Igrencsiniz

25 kasım 2021 13:46

3. Bir kadın kendini daha ne kadar alcaltabilir da dijital et pazarinda kendini satiliga cikarir anlamıyorum. Erkeklere buyrun bu benim gotum 5 dolara 31 cekebilirsiniz diyecek seviyeye insan nasil gelir? Kendinize, kadinliginiza biraz olsun sayginiz olsun ya. Her seyi gectim guvenliginizi riske atmayin bari, bu sitelerde doğru düzgün tiplerle muhatap olmayacaksiniz.

25 kasım 2021 13:46

4. İnan aylık 100 dolar kazansam bile kâr... öğrenciyim. Ne gibi bir histen bahsediyorsun bi de anlamadim

25 kasım 2021 13:47

5. Ya kimse kusura bakmasın isteyen de linçlesin umrumda değil şu an.Bu tarz siteler yüzünden kadın bedeni seks objesi haline geldi.Soru sahibi eminim ki sorsak çok karşıdır kadınların objeleştirilmesine.Kadın haklarını savunuyordur falan...Sırf para kazanmak uğruna siz de bu sistemin kölesi olmak istiyosunuz.Benim bedenim benim kararım cart curt diyebilirsin ama senin bedenin yüzünden biz de seks objesi olarak görülüp bi ton tacize uğruyoruz.Bir de kendini tarif etmiş sarışınım falan diye sadece gülünç.

25 kasım 2021 13:58

6. Bence mantikli suslu, tam keriz parasi yani kazanirsan da. Fakat bu ise baya bir mesai harcayip cok ozel ve cok ekstra bir sey sunmuyorsan az bisey kazanacagini unutma. Asla yuzunu gosterme, vucudunda da belirgin bir iz, dovme vs varsa photoshop yap. Ciplak fotolarini videolarini clouda atma, sifreli sekilde bir harddiskte sakla veya sil. Turk kullanicilar azinlikta, turk oldugunu net bir sekilde belirtirsen turk erkeklerinden ilgi gorebilirsin diye dusunuyorum.

25 kasım 2021 14:03

7. öğrenciyken garsonluk yaptım, türkiyenin en zor okullarından birindeydim. Bir çok arkadaşım aynı şekilde çalıştı, çoğu okulda öğrenciler için iş imkanları var kütüphanede it bölümünde. Ama vücudunu satmak kolay tabi ki, günlük starbucksa gitme keyfinizden vazgeçmeyip cebinizde paranız olsun istiyosunuz akşam iki saat fotoğraf çekip para kazanma hayali kuruyosunuz. Bunun dinle falan da alakası yok yani, ateist bir kadın olarak düşüncelerim bu yönde. Yaşınızın küçüklüğüne bağlı olarak para tatlı geliyor muhtemelen, İnstagramda gördüğünüz hayatları yaşamak istiyosunuz ama emin olun bu şekilde erişemeyeceksiniz. Porno sektörünün kadınlara masıl davrandığı konusunda okuma yapmanızı önerirm.

25 kasım 2021 14:07

8. sen bence çoktan kararını vermişsin:d para kazanmak için vücudunu ona buna göstermek millete 31 malzemesi vermek senin için iyi bir yolsa yap yani. değişik.

25 kasım 2021 15:22

9. ss'in yapacağı kesin zaten, onu sormuyor. hesaplarımda paylaşmadan nasıl takipçi kasarım diye soruyor. cevap: yine yüzünün görünmediği fake bir hesap aç, oradan paylaşırsın.

25 kasım 2021 16:00

10. Bence mantıklı.

Güzel bi kızsan garsonluk baristalik yapsan bir sürü yavşayan olacak zaten.

Hatta fiziki tacize bile cesaret edecekler belki. Hem de daha az para kazanican.

Bu platformlar yüzünden kadınları seks objesi haline getirdiler diyene de gotunle gül. Sanki ortacagda, antik yunanda, İslamiyetin doğusunda kadınlar seks objesi değildi. Durduk yere örtünün diye ayet geldi, eros, afrodit figürleri hep internetle çıktı

25 kasım 2021 16:23