sizce rachel araz, duygu özaslan, danla bilic vb. influencerlarin aylik geliri ne kadardir?

bir bilgisi olan var mi? oturduklari evlerin kirasi bir hayli yüksek, bindikleri araba keza öyle..ne kazaniyor olabilirlerki

1. en az 100.000 diyorum

11 ocak 2022 16:02

2. Rachel araz aileden, kocadan, atadan dededen zengin. Influencerlik ile degil yani o ev araba vs.

11 ocak 2022 16:08

3. ben uzun dönemli işbirliklerini de yayarsak 100 binin çok daha üzerinde olduğunu düşünüyorum çünkü euro ile harcıyorlar. 100 bin liraya o kadar harcama yapamazsınız sporsorlu harcamalar olsa bile.

11 ocak 2022 16:09

4. vay arkadaş... yanı bakıyorum orta seviye influencerlar (melis erkılıç, ceren kaya, büşra dede, mina ceran, ezgi fındık, melodi elbirliler vb.) bile lüks içinde. her hafta yeni bir lüks marka unboxingi, son model arabalar, yurtdışı seyahatleri vs vs..

11 ocak 2022 16:09

5. a5 süslü sözlükte atom parçalama formülü tartışmamızı beklediysen yanlış yerdesin tatlım xd

11 ocak 2022 16:22

6. Süslüler hepinizin bildiği ve başlıktaki isimlerden bir tık düşük etkileşime sahip bir inf sadece story işbirliği için 30 bin civarı aldı. O kalibrede infların aylık 50 bin falan kazandıklarını inanmanız masum...

11 ocak 2022 16:42

7. Arasira yurtdisi islerini falanda dusunursek aylik 150 bin diyorum.

11 ocak 2022 16:45

8. zeka kupü a5 biz burda bunları konuşsak da konuşmasak da kazanıyorlar. ben burda bu başlığı açtım diye hesap bakiyeleri +50k yükselmedi. Merak ettim sordum yani.

11 ocak 2022 16:54

9. 3-4 sene önce falan danla tek bir foto için 15 bin alıyordu.

11 ocak 2022 18:30

10. çok bilindik bir giyim markasının marketing departmanındayım. danla bilic 5 post 5 story için 6 milyon tl istemişti. iyi akşamlar :d

11 ocak 2022 19:55