sizce zamazingo şey hesabına ne oldu?

nefret ettiğim ama kendimi takip etmekten de geri alamadığım birisiydi. şimdi başlığına baktım pınar gültekin'le ilgili söylediği şeyi bilmiyordum ama yakışır yani. hamileyim falan filan yazmış da zerre inandırıcı değil. sürekli yurtdışındayım, instagram veri paylaşmaz, beni bulamazlar diyordu.

1. güya hamileymiş ve doktoru stresten uzak durması gerektiğini söylemiş ama külliyen yalan olduğunu düşünüyorum. ya kimliğini buldular ya da tehdit alıyor gibi geliyor.

15 mart 2021 16:38

2. Hamileymiş. Kendisi hamile ünlülere laf atıyordu ya da sırf bebeğine dadı tuttu diye buse varola laf çakıyordu. Şimdi stresten uzak durması lazımmış yersen.

15 mart 2021 16:48

3. Ben hep terk edilmiş ya da aldatılmış olduğu için kadınlardan bu kadar nefret ettiğini dusunmustum. O yüzden hamilelik meselesi bana da gerçekçi gelmedi. Insanların hayatlarını, kazançlarını, gorunuslerini falan kıskanıp zehir saçıyordu. Bebeklere, çocuk sahibi olanlara da az dil uzatmadi. Şimdi hamile diye strese girmeyecekmismis. Şimdiye kadar laf ettiği anne ve anne adaylarının strese girmesinin hiç önemi olmamisti. Bakalım ilahi adalet ne gösterecek.

15 mart 2021 17:08

4. bilmiyorum senin benim gibi insan uğraşmaz yani öyle 5 tane 10 tane hesap açmaya. ben çok uzun süredir takip etmiyordum ama selin ciğerci'yi çok savunmuştu onu hatırlıyorum. birkaç magazin hesabı bunun reklamını yapıp duruyordu. hakan hepcan'la yorumlaştığını gördüm. çok karanlık bir tipti. kim olduğunu merak ediyorum gerçekten. herhangi biri olmadığını düşünüyorum. eğer öyleyse çok çok ağır sorunları olan biri olmalı.

15 mart 2021 17:12

5. Çok kinci birisi. Ebru salliya neler demişti mesela. Oğlunun yasını tutmuyor demeye getiriyordu. Buse varol çocuğuna yardımcı tuttu diye ne güzel bunlara doğurmak falan diye sataşmıştı. Şimdi de hamileymiş. Bence yalan atıyor ya da bulunma tehlikesi yaşıyor. Bakalım.

15 mart 2021 18:35

6. selin ciğerciye asla laf söyletmiyordu. bilemiyorum valla hamile mi değil mi ama kim olduğu ortaya çıksın isterdim

15 mart 2021 19:57

7. bu kadın şeymayı bile sevdirdi bana. ya tamam o da kötü ama senin bu durumu taktığın kadar zeynep hanım takmadı. ayrıca bulunursa burayı güncelleyin. ben açıkçası şeyma ile şeyma tanınmadan önce bir problem yaşayan biri olduğunu düşünüyorum.

15 mart 2021 23:34

8. şeymanın resimlerini beğenenlere , onunla resim çektirenlere bile nefret kusuyordu. duygu özaslan şeyma ile resim çekilmişti, sonra sevgilisinden ayrılınca bu hemen şey yazmıştı "iş adamı bulur kendine şimdi, meraklısı ya " ne kadar leş.

15 mart 2021 23:50

9. ben de hamile oldugunu dusunmuyorum. sozde doktoru stresten uzak kal demis e hani bu sayfa onun hobisiydi egleniyordu falan :d

dunya uzerinde gordugum en ucuz insanlardan birisi. acayip derecede kin ve nefret dolu bi insan neden bilmiyorum. bir de unlulerin sozde cirkin oldugunu gostermek icin videolardan kirpilmis garip garip fotograflarini koyuyor :d offf cok low iq ya

16 mart 2021 10:46