size güzel değilsin diyen erkek, nasıl davranırdınız?

hemen bir özet geçip konuya giriyorum. çocukla 2 yıldır aynı sınıftayız ama hiç muhabbetimiz olmamıştı. koronadan dolayı dönem bitince ve evlere dönünce ödev dolayısıyla wp grubundan yazdı, öyle şans eseri tanışmış olduk. ilk başlarda bende flört için kırmızı ışık yaktım ama daha sonra bazı sebeplerden dolayı; bana ilan-ı aşk etmesine rağmen ikimizin çok farklı düşünce yapısında olduğunu ve aramızda bir şey olamayacağını söyledim. tamam dedi sohbeti kesmedik. aylardır konuşuyoruz ve sayısız kere beni sevdiğini söyledi ve ben kibarca reddettim. daha sonra; ' neden beni sevmedin' sorusunu bile sordu. buraya kadar her şey normal. dün gece kuzenimin şakadan evlilik teklif ettiğini söyledim, yakışıklı mı 10 üzerinden puan versene dedi. ben de 7 dedim. bana da puan ver dedi ben de sana da 7 veriyorum dedim. sonra kilit cümleye geldik; ( cümleyi birebir kopyalıyorum) sen ham şam cok güzel değilsin hatta pekte bir güzelliğin yok seni sevme sebebim mizacın cok iyi bişeyi 2 kere söyletmiyorsun, salak insanlardan bıktım dedi. ben anlık bir şoka girdim, tamam adriana lima, bella hadid değilim belki ama çirkin olduğumu düşünmüyorum o kadar. ben de; 'güzelliğimle değil zekamla takdir almak isterim her zaman' diyerek toparlamaya çalıştım. minnoş kalbini espri yeteneğini uzun boyunu seviyorum cinsi şeyler söylemeye devam etti.  işte durumlar böyle. çok güzel olmadığımı biliyorum ama başkasının ağzından duymak bir miktar üzdü beni. madem beni seviyorsa üzüleceğimi bile bile neden böyle şeyler söyler ki?  bu erkeğe nasıl davranmalıyım?  yaşları söyleyeyim o 23 ben 21.

1. sana yaziyor, sen istemiyorsun ama konusmaya devam ediyorsun, yani niye? bir de ustune "kuzenim evlenme teklifi etti" diye absurd bicimde test etmeye calisiyorsun.  bence cocugun ilgisinden hoslandigindan sen kasinmissin o da gercek dusuncesini senin uzulecegini bilerek soylemis. bence iletisimi kes.

19 haziran 2020 06:52

2. Ahahaha kudurmuş o süslü. İstenmeyince özgüven düşürmeye çalışan klasik bir toksik erkek işte ay bunların hepsi böyle boşver

19 haziran 2020 07:34

3. Sevgili olmayacağın bi insanla sırf egonu tatmin etmek için böyle konuşur, onu kaşımak için evlilik teklifi aldığını söyler,evlilik teklif eden kişinin yakışıklılığına puan verirsen böyle üstüne basarlar egonun. İyi olmuş. Belki de doğru söylüyor, ahım şahım (ham şam değil) güzel değilsin. Ama bu çirkinsin demek değil, ortalamasın çoğumuz gibi. Ama özgüvenin o kadar düşük ki belli ki, emin olamıyosum bundan. Egonu başkalarını kanatarak okşayacağına özgüven kazan biraz, abla tavsiyesi!

19 haziran 2020 07:35

4. Bir erkek sizden hoşlanınca ya ona karşılık vermek ya da silmek zorunda değilsiniz. Medeni iki normal insan böyle yapar yani hayat devam eder, her şeye kuyruk sallamak olarak bakmayın kimsenin kimseye sevgi borcu yok. Kız istemediğini söylemiş zaten eğer çocuk o zaman arkadaşta olmayalım deseydi eminim zaten konuşmazdı. Bitiyorum yani sizin şu konuşuyosan boncuk dağıtıyosundur o zaman!!! ayarlarınıza. Ee? Dağıtsa bile nolmuş ki bu suç mu? Sevgili olmak istemeyebilir sadece konuşmak istiyor olabilir bunlar gayet normal şeyler karşı taraf perişan falan olmuyosa ve halinden memnunsa, durumun farkındaysa kime ne ki? 21.  yy'da Z kuşağı böyle yaşıyor artık alışın :d

19 haziran 2020 07:39

5. A3, karşısındaki insanın duygularıyla kasıtlı şekilde oynamış bizim süslü. Karşısındaki de tacşz etmemiş, zorlamamış, bizim süslüyü koşulsuz (taciz durumunda soru bile sormam kadına, her şekilde yanındayım) savunmamış gereken bi terbiyesizliği olmamış. Süslü egosunu beslemiş, çocuk da belki de bi gerçeği söylemiş, bizimki de "ay bi tuhaf oldum kızlaaar, ben şimdi çirkin miyim?" Diyo. Olay bundan ibaret. Bunu başka bi yere çekmeye hiiiç gerek yok. Kuyruk sallamak falan bunlar çirkin ve erkekçe tabirler.

Senin ima ettiğin durumlarla süslünün yaptığı arasında ciddi bi fark var, her şeye otomatiği çalıştırmayın, bi anlayın okuduğunuz tam olarak.

Ay neyse ben sabah sporuna kaçar, soru sahibi geçmiş olsun😂🤷 herkese sevgiler ❤️

19 haziran 2020 07:47

6. Yani sen cocuga 7 puan verirken acimiyorsan o da sana guzel degilsin derse uzulmeyeceksin. Sen baslatmissin.

19 haziran 2020 08:12

7. Biraz poponuz kalkmis o da indirmis suslu.

20. Yuzyilda kuzeninin “sakayla” karisik evlilik teklifiyle adam kiskandirmak mi ? Allahim ne kotu hayatlar var yazik.

19 haziran 2020 08:38

8. çocuk ne demişte reddedilmeyi hazmedememiş falan diyorsunuz anlamadım? soru sahibi insanların duygularıyla oynamaktan vazgeç. ayrıca hayatımda ilk defa burada gördüm kuzeniyle evlenen, kuzeniyle sevgili olan, evlenme teklifi alan ne bileyim çok hastalıklı bir durum. biri bana gelip kuzenim evlenme teklifi etti dese ışık hızıyla soğurum. aileye de güvenemiceksek kime güvenicez yani. hastalıklı geliyor bu durumlar bana sorry.

19 haziran 2020 08:40

9. Çocuk kıza çirkinsin diyebilir bunda sorun yok zaten de duygularıyla oynamış demek çok saçma. E çocuk reddedilmesine rağmen hala diyaloğu sürdürdüğüne göre 'duygularıyla oynanmasına' izin vermiş. O kadar üzülüyorsa zaten konuşmaz reddedildiğini bile bile kıza bulacak bir suç göremiyorum.

19 haziran 2020 09:18

10. Hemde aylarca senden hoşlanıyorum seviyorum diyen bir erkeğin kıskanınca anında çirkinsin demesine gerçek fikri demekte körlük yani hiçbir erkek çirkin bulduğu bir kızın peşinden uzun süre koşmaz. Bariz belli anlık kıskançlığından canını yakmak istediği. Erkekleri çok masumlaştırıyosunuz üzmek duygularıyla oynamak falan onun yedekte tuttuğu kaç kişi vardır bilemiyorum valla. Demek istediğim biri senden hoşlanıyor diye aman ümit vermeyim hemen iletişimi keseyim korkusunu bi biz kadınlar yaşıyoruz ve hemcinslerimize de yaşatmaya çalışıyoruz halbuki ben hiç reddettiği kızla aman duygularıyla oynamış olurum hemen bırakayım konuşmayı diyen bir erkek görmedim kaldı ki aynı sınıftalarmış iletişimi kesmek daha kezbanca bir hareket olurdu

19 haziran 2020 09:23