sizi üzüp bırakan ya da siz de bırakmış olsanız acı çektiğiniz ilişkiler bittikten sonra geri dönen/ yalvaran sürünen ex hikayeleri?

biliyorum böyle şeyleri beklemek bile çok yanlış herkes kendi yoluna bakmalı ama bugün bir arkadaşım geçmişte aldatıldığını ve sonra aldatan kişinin nasıl süründüğünü anlatınca içimden insani olarak ohhhhhh olmuş haykırışı yükseldi kendim de aldatıldığım için :d evet karma herkese çalışmıyor olabilir ama sizin böyle yaşadığınız anılar var mı, muhtemelen aştığınızdan sizin için o an bir şey ifade etmemiştir ama halihazırda öfkeli olan süslülere iyi gelir belki dinlemek(benim gibi) 🥺🥺🥺

1. Valla köööpppek gibi döndü, sürüm sürüm süründü peşimde. Tabi ki kabul etmedim ama o kadar üzüntünün üstüne tek tesellim bu oldu, içimi soğuttu en azından, sonrasında yoluma arkama bakmadan devam edebildim.

8 şubat 2022 20:23

2. Ayy süslü karma var gerçekten. Hani şu an haberini alıyorum, hayatı çok kötü oldu benden sonra. Ama hepsini kendi eliyle yaptı. Üzülmüyorum. Pislik.

8 şubat 2022 20:25

3. 1 buçuk yıllık ilişkim vardı. Üniversitedeyken beraberdik,1 buçuk yılı 10 yıla sığdırmış gibiydik. Hergün görüşmeler,tatiller süper zaman geçirmeler derken bi gece evde ailemle oturup keyif yapıyoruz. Kuzenler var,ablamlar falan içki içiyoruz,yemek yiyoruz. Nerdesin ne yapıyorsun dedi. Evdeyim,bak kuzenlerimle beraberiz sohbet ediyoruz keyifler yerinde diye masanın da fotosunu attım,aradım. Çok güzel konuştuk.

1 saat sonra bana yazdı,böyle evde içki içen eden keyiflerde olan kadını istemiyorum dedi. Ayrılmak mı istiyorsun doğrumu anladım dedim. Evet ne anladıysan o dedi.

Ben hayatımda böyle bir şok geçirmemiştim. Allah ölüm kalım vermesin tabiki ama canım kadar çok sevdiğim ve çok şey yaşadığım bir insanın alkol bahanesi yapıp benden ayrılması hiç ama hiç beklemediğim birşeydi. Dur daha bitmedi

Sonra ben o gece evde sinir krizi geçirdim ( allah baska dert vermesin) evdeki herşeyi kırıp geçirdim,kendimi yerlere attım ağlamaktan helak oldum,ambulans cağırıyorlardı az kalsın.

Annem o gece onu arayıp (yaptığı çok yanlış,yapmaması gerekirdi) sen benim kızıma ne dedin de benim kızım bu hale geldi,allah seni kahretsin vs falan dedi.

Ertesi gün bana yazdı "bana bak seni okulda kimseyle görmiyim,senden kurtulduğuma seviniyorum gidip dilenciye para vericem,yüktün benim için".

Yemin ederim o kadar ama o kadar iyiydi ki aramız,şok geçirmemin en büyük sebebi bu kadar iyiyken ne oldu da bahaneyle ayrıldı benden.

Tabi ben yıkıldım,kendimi spora verdim. Haziranda ayrıldık,eylülde okul açıldı.

Hergün görüyordum,kafamı çeviriyordum. Sonra başka erkek arkadaşım oldu tabi o bunu bilmedi.

Yılbaşında arkadaşı geldi okuldayken,seninle görüşmek istiyormuş dedi. Öyle bir insanı tanımıyorum dedim.

Sonra beni özel numaralardan aradı,varoşça hareketler... çok pişmanım,senin değerini bilemedim köpek gibi pişmanım allah beni kahretsin her insan bir şans daha hak eder,senin için kendimi mi öldürüyim napiyim. Herşeyi yüzyüze konuşucaz ne olur barışalım. Dayanamıyorum,kahroluyorum. Allah bin belamı versin. Sensiz yaşayamıyorum. Hayvanın en önde gideniyim ben,beni öldür nolur nolur. Ben çok büyük bir hata yaptım,kendi ayağıma sıktım. Aylarca bunu yaşıyorum ne olur barışalım. Bu ve bunun gibi yüzlerce mesajlar,aramalar. Okul bitti. Sosyal medyadan tacizler,fake hesaplar,arkadaşlarını ekletmeler derken böyle 7 sene geçti. Hala peşimde,hala ekliyor. Ondan sonra hayatıma birsürü kişi girdi. Şuan hatta birisine aşığım. Ama o benden sonra hiç ama hiç kimseyi hayatına almadı. Geçen gün kardeşi nişanlandı,fotolarda resmen hayattan soğumuş gibi. 7 sene boyunca hergün uğraştı,evi taşıdım bulamadı. 3 ay önce mesaj attı. Hayatın boyunca unutmayacağın birşeyi yapacağım. Beni sen öldürüceksin,sen kendi ellerinle beni öldürüceksin. Senin karşına çıkacağım diye.

Bunu tabiki kimseyle paylaşmadım ama ben bundan kurtulamıyorum süslü. Süründümü evet ama inan beddua bile etmedim sadece allaha havale ettim onu

8 şubat 2022 20:32

4. A3 seninki sürünme değil tacizin en üst seviyesi olmuş polise şikayet et uzaklaştrma kararı çıkArttır bu ne rezillik allah korusun böyle sürünmeden vazgeçtim şimdi... ya da sevgilin falan dövsün gözü korksun belaya bak hem kendin kızı üz sonra bi gram adamlık yapamayıp hayatından çıkmayı bile becereme... inşallh kurtulursun ama mutlaka ailene sevgiline anlat ne demek kimse bilmiyo

8 şubat 2022 20:46

5. Süslü takmış benim onu öldürmeme. Ben onu öldürücekmişim,bunu yapıcakmış:)

Gülüp geçiyorum havlayan köpek ısırmaz diye.

Tabi canım ben çok çektim,kendisi ayrıldı ortada nokta kadar sebep yokken şimdi kendisi uğraşıyor. Ama şuna eminim süslü eğer ortada gerçekten bir yaşanmışlık varsa köpek gibi dönüyorlar pişman olup

8 şubat 2022 20:54

6. Benim çok uzun bir hikayem var aslında yazmak istedim ama biraz karışık:( Birbirimize hislerimizin olduğunu ikimiz dışında herkesin bildiği bir şeyin içindeydim ben. Biz kabullenmek istemiyorduk. Farklı şehirlere yolumuzun düştüğü ilk yılbaşında kafası güzelken aradı beni. Seni çok seviyorum çok özledim dedi ben de bunu bekliyormuş gibi aynı karşılığı verdim. Böyle başladı yani hikayemiz. Sonra sevgili olmadık tabii. Bir şekilde devam ettik canımız sıkılınca aradık sabahlara kadar konuştuk kafamız güzel olunca bahanemiz oluyordu aramak için her gün alkol alıyorduk resmen. Çocukluk işte. 6-7 ay böyle devam etti. Herkesten gizli. Çok güzel arkadaştık bozulsun istemedim. Ona o kadar değer veriyordum ki sevgili olursak ayrılacağımıza emindim. Kaç gece anlattım bunu ona o da hak veriyordu ama vazgeçemiyorduk da. Neyse işte böyle devam ederken ortak bir arkadaşımız girdi olaya. Sevgili değildik hatta arkadaş kalalım dediğimiz için ben bana yazan insanları anlatıyordum rahat rahat. Ona da soruyordum. Her sorduğumda kimse yok diyordu. Bir gün başka bir arkadaşımdan şüphelendim. Öyle bir his hiçbir sebep de yok. Sordum inkar etti. Arkadaşız sadece dedi. Yalan. Sonradan öğrendim. Kalbim o kadar kırıldı ki. Doğruyu söylese üzülmezdim çünkü göze almıştım. Ama yalan söylemesi.. bana hiç değer vermediğini anladım hiç sevmediğini arkadaş olarak bile. Kalbim çok kırıldı. Şu an bile üzülürüm beni öyle üzdüğü için. 2 hafta sonra mükemmel bir insanla tanıştım bu kadar kısa sürede tabii tuhaf ama tanışmaktı amaxım sadece hahaha Haberi oldu hemen aradı nasıl ya falan diye hala arkadaşız tabii bu sürede çünkü öyle gururluyum ki üzüldüğümü bilmesin diye hiçbir tepki vermedim. Sadece ufak bir mesafe koydum. Neyse bu tanıştığım çocuktan o kadar etkilendim ki görür görmez dürüst mükemmel bir insan olduğunu anladım (kendisi eşim olur🥰) bu eski arkadaş ilk kudurdu inanmadı ciddiye almadı. Sonra hiç takmıyormuş gibi davrandı ama kendisi çok değişti. Her kalbi kırılan erkek biraz piçleşir o da öyle bir şey oldu. Bunu ben demiyorum tabii çok yakın arkadaşı en yakın arkadaşıma anlatıyor. Her rakı masasında bana içiyor falan. Adımın yanında geçmesi yasak zaten. Sonradan o kızla denedi bu arada. FB oldular. Ayrıntısını sormadım ne oldu bilmiyorum. Ama bir şekilde bitirdiler sonra. Evlenmeden önceki bir yaz ara vermiştik eşimle öğrendi yazdı hemen. Evlenme teklifi aldığım gün evlendiğim gün benim için tüm güzel günlerde tek bir story paylaşır siyah beyaz viski bardağı. Her gün başka bir kızla takılıyor ama sevgili yapmıyor daha doğrusu yapamıyor çünkü o kadar karakter yok kendisinde. Her şeyini duyuyordum önceden artık sormuyorum merak etmiyorum. Tüm arkadaşlarımız ortak hala. En yakın arkadaşlarımızın nikah şahidiydik ikimiz de :) film gibi sahneydi. Kafası güzeldi hatırlamıyordur bile. Çok anımız var da anlatma konusunda çok iyi değilim. Uzun lafın kısası güçlü bir şey yaşadığınıza inanıyorsanız geri gelir. Geri gelemese bile içinde kalır. Erkekler unutamıyor bence genelleme yapmak istemem ama. Tek kadın olayını ds seviyorlar bence.

8 şubat 2022 21:09

7. Beni terketti yıllar sonra geri döndü yaşamadığı şey kalmamış o dönem. Yine kabul ettim yine terk etti. Benden sonra bin kişiyle de olsa içinde bir yerlerde beni özleyeceğine eminim. Toksik bir insan çünkü. Herkes yazmış zaten yaşanmışlık varsa, özel anlar paylaştıysanız dönüyorlar bir şekilde. Gerçekten de erkekler o geçmişteki tek kadın olayını seviyor, bunun edebiyatını da yapıyolar.

8 şubat 2022 23:58

8. 2018 yazında beni yıkan adam hala dönmedi anasınısatim :d dönmesini istemiyorum ama sürünmesini istiyorum tabii ki

9 şubat 2022 08:43

9. bir şeyifade etmeye devam ettiğibir dönemde dönmek istedi ama biliyordum aynı döngüye gireceğimizi, insanlar çok zor değişiyor, kabul etmedim, hayatımdada biri olmadı uzun süre. acı çekmeye devam ettim, iyi kideetmemişim diyorum, benimkendi cehennemimi onun bana yaşattığına tercih ederim.

9 şubat 2022 16:40