soğuk alt tonlu kadınlara yakışabilecek renk önerileriniz nelerdir?

merhaba, saçımı ilk defa boyatacağım ve hangi renge boyatacağıma karar veremedim. öncelikle belirtmeliyim ki oldukça beyaz tenliyim ama kızıl saçın sıcak alt tonlulara yakıştığını okumuştum gerçekten öyle midir, soğuk alt tonlu biri kızıldan uzak mı durmalı? kendi saç rengim koyu küllü kumral ama ben rengini açmayı daha sarı gözükmesini istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir renk var mı?

1. Boyaların numaraları var. Küllü tonları ve doğal tonları seçebilirsiniz. Kızıl tabiki yakışır. Ama sıcak, içinde dorelik bulunduran boyalar değil soğuk olanlar. Mavi ve mora yakın kızıllar daha iyi gider size. Daha canli daha kırmızı kızıllar yakışır yani. Saçınızın doğal rengi kumralsa boyaların en açık renkleri var 9 ve10 gibi. Onlari kullanip saçınızı baya bı açabilirsiniz. Ama boyaliysa once açma islemi sonra boyama yapmalısınız.

24 ocak 2019 13:29

2. Süslü size benzeyen bir ünlü falan var mı renk olarak? Yani ben soğuk alttonlu beyaz renkli kadınlara platin sarıyı çok yakıştırıyorum hatta kaşlarının rengini de biraz açanlar oluyor, çok çok beğeniyorum. Ayrıca kızıl tonlar sıcak alttondan çok soğuklara gider o konuda çekinceniz olmasın. Bence koyu kızıl kahveyi de çok yakiştiriyorum. Çok çekici, enerjisi yüksek görünüyor. Bulursam görsel de atarım.

24 ocak 2019 13:55

3. Soğuk alt tonluyum koyu kahve kızıl kendime benim ve başkalarının en çok yakıştırdığı renk koleston 4.44 ile boyardım sonuç mükemmel deneyin derim

24 ocak 2019 19:51

4. 44.46 olacaktı o

24 ocak 2019 19:52

5. benim saç rengim (link: https://www.saclarimveben.com/kullu-kumral-sac-renkleri/ bu linkteki koyu küllü kumral), riske etmeyip açık küllü kumrala boyatmayı düşünüyorum, ilk kez boyatacağım için kuaförde boyatmayı düşünüyorum kendim boyamaya cesaret edemiyorum :/

24 ocak 2019 22:34