sokaktan kedi sahiplenmek?3030?

öncelikle şunu belirteyim daha önce hiç kedi bakmadım. kedi sahiplenmek istiyorum ama bu hafta kadıköye taşındım ve tahmin edersiniz ki buradaki kediler sokak kedisi olsa bile oldukça bakımlı ve belli bir yaşa gelmişler yani yavru gibi eve alıp bakmam çok uygun olmayabilir. bu civarda yardıma muhtaç yavru bir kedi nerede bulabilirim bilmiyorum direkt büyük kedi sahiplenirsem acaba bana alışmakta zorluk yaşar mı yavru kedi isteme sebebim tamamen yaşı büyük bir kedinin bana ve eve adapte olamama ihtimalinin yüksek olması

1. Süslü gerçekten bir hayvan sahiplenmek istiyorsan muhtaç bir hayvanı önceliklendirmeni tavsiye ederim. Hatta ben şu an sokağımızda sahibinin sokağa attığı bir kediyi sahiplendirmeye çalışıyorum petlebiye ilan verdim. Üsküdardayım yine çok yakın Kadıköy'e. O kadar tatlı bir hayvan ki, sadece keyiflerinden sokağa attılar hayvanı, düşünürsen bana yazabilirsin ilanın linkini seninle paylaşabilirim

17 ocak 2024 21:16

2. kedi_sahiplendirme instagram sayfasında çok ilan var süslü onları inceleyebilirsiniz. Yavru veya yetişkin almak sizin güveninize bağlı süslü. Bence ikiside aynı. Yavrunun bakımı ilk aylar daha çok oluyor çoğu kişi yavru alayım bebişliğini göreyim daha kolay alışması diyor. Yetişkin kedi sahiplenmeler daha az oluyor şansları çok düşük. Yavrular daha çabuk sahipleniliyor. Evden atılan ya da sokakta yaşayamaya alışık olmayan kedileri sahiplenebilirsiniz. Bende bir yavru kediye yuva arıyorum sokakta hırpalanıyor ve arabaların çok olduğu bir bölgede. İlk başta dediğim gibi sayfayı inceleyebilirsiniz çok fazla ilan paylaşan var süslüm. Umarım şanslı bir çocuğa yuva olursunuz.

17 ocak 2024 21:51

3. Ss yetişkin kediler de eve gayet uyum sağlayabilir. Bence sokak kendileriyle bir süre ilgilenip karakterlerini gözlemleyin uygun olanı seçin.

17 ocak 2024 22:00

4. İlk kedinizse kişilik özellikleri kumar olmasın diye yetişkin öneririm. Yetişkin kedinin karakteri belli oluyor, yavru evet çok şirin çok tatlı minnacık ama büyüdükçe karakterleri çıkıyor ve ellenmeyi pek sevmeyen mesafeli bir kedi mi, ısırmayı seven bir ısırık delisi mi, sabahlara kadar türkü çığıran bir arabesk ruhlu mu ancak o zaman öğreniyorsunuz. Ama yetişkin kedide ne aldınsa o.

17 ocak 2024 22:11

5. Süslüm instagramda parkkedisi diye bir sayfa var Kadıköy'de bi parka atılan kedileri yuvalandırıyor. Yavru, yetişkin evden atılmış bir sürü kedi var bence bu sayfaya bakabilirsin. Bir de olgaozcan var o da Kadıköy taraflarında yine aynı şekilde yuva aradığı bir sürü kedi var.

Yetişkin kedi bana alışmaz diye de düşünmeyin süslü bazı kediler gerçekten ev arıyor sevgi arıyor ve öyle güzel alışıyorlar ki. Benim kedilerimden birini ben yetişkin sahiplendim veteriner tahminen 3 yaşında olduğunu söyledi hem evdeki diğer kedilerime hem bana o kadar kolay alıştı ki.

17 ocak 2024 22:25

6. Süslü bu arada cihangir...cool for cata facebook grubuna üye olursan orada ev arayan bir sürü kedi var, yavru da var büyük de.

17 ocak 2024 23:10

7. Yetişkin kedi sahiplenmek çok daha kolay. Yavru kedi çok fazla enerji istiyor

18 ocak 2024 18:35