soru biraz garip ama sevgilinizle “aslan parçası” gibi ifadelerle şakalaşıyor musunuz?

süslüler merhaba, sevgilim şakalaşmayı çok seven biri. üniversite sondayız ikimiz de. böyle yaptığı şakaların içinde kardeşim ya da aslan parçası gibi ifadeler de kullanır aslında ben de kullanıyordum şakalaşırken ama bu aralar garip gelmeye başladı. sanki romantiklik yapamıyorum gibi yapsam onunla bile dalga geçecek gibi geldi. bugün de bunu söyledim baya tartıştık işte sen ne dediğini bilmiyorsun falan dedi. siz de böyle şakalar vs yapıyor musunuz iletişiminiz nasıl

1. sevgili gelecekteki sevgilim, bana kardeşim ya da aslan parçası dersen senden o saniye ayrılırım. askerlik arkadaşın mıyım aw

11 mayıs 2021 19:30

2. hayır yapmıyorum. aslan parçası demeyi şakalaşma olarak da algılamadım. daha çok övgü gibi.

11 mayıs 2021 19:31

3. a1- herkesin şakalaşma samimiyet şekli farklı olabiliyor aslında yani örneğin "furkan emirce" izliyordum eskiden o yüzden şakalarımda kardeşim kullanıyordum ama şu birkaç gündür acaba biz mi böyleyiz diye düşündüm

11 mayıs 2021 19:34

4. not: sevgilim romantiktir aslında ama ben şu birkaç gündür kendimi çok kasıyorum romantik bi şeyler  diyemeyeceğim gibi hissediyorum:(

11 mayıs 2021 19:36

5. bu her ilişkinin dinamiğinde ve tarafların kişiliklerine göre değişir ama ben hoşlanmıyorum açıkçası. yani bu şakalaşmalar ileride asker arkadaşı moduna gidebiliyor ben her zaman tarafların birbirine saygılı olmasından yanayım. yani aslan parçası saygısızlık mı? bana erkek arkadaşım deseydi ciddiyetsiz olarak algılardım yani bilmiyorum bu benim kişiliğimle alakalı da olabilir. bu arada kasıntı birisi asla değilimdir çok şakacıyımdır, eğlenceli bir insanımdır ama sevgilimin bana maksimum diyeceği şey (uyanıklık yaptığım durumlarda) mini çakal falandır :)

ama bu işin doğrusu siz nasıl iyi hissediyorsanız odur zaten. bunlar sizi rahat etmiyorsa sorun yok, ama bi böyle '' ???? '' hissi oluyorsa sizin doğrunuz değildir. benim şahsi görüşüm sevgilinin aslan parçası, kardeşim, koçum vs. demesi ilişkiyi cıvıklaştırıyor ve ciddiyetsizleştiriyor.

11 mayıs 2021 19:37

6. a4- süslüm açıkçası rahatsız olmuyordum çünkü replik söylüyoruz mesela hani durup dururken kardeşim demiyor çünkü. 2 buçuk seneye yakın ilişkimiz var hiçbir zaman rahatsız etmemişti beni cıvık da değiliz hani aslında bilmiyorum ilişkinin aurası çok hoş geliyordu. dönemsel bi düşünce mi bilmiyorum ama "??" oldum dediğiniz şekilde şu birkaç gündür. nasıl aşabilirim bilmiyorum, kırmadan söylemeye çalıştım ama daha çok elime yüzüme bulaştırdım. yani anlık bir hisse sonrasında pişman da olabilirim ne yapacağım hiç bilmiyorum

11 mayıs 2021 19:42

7. biz de sürekli birbirimize aslan parçası koç filan diyoruz sjdjd bazen bende senin gibi hissediyorum süslü ayynı noluyoruz hissi... bence bunun tek çözümü dengeyi sağlamak

11 mayıs 2021 19:46

8. a5- ay süslüm yalnız olmama çok sevindim gitgide nasıl yani tek biz mi böyleyiz diye üzülmeye başlamıştım sjfkskdsm nasıl dengeliyorsunuz peki bana biraz tavsiye verir misinizz

11 mayıs 2021 19:48

9. Biz de boyleyiz valla dksjdkdkd ama ben ona diyorum o bana demez hiç. Yavrum falan da der, askitoskom gibi şeyler de der iyice civimissa. Normalde hep kullandiklarimiz sevgilim, bebegim, aşkım ama arada böyle de diyoruz. Hatta sevgilim bazen yolda gördüğü seyi bile söyler, mesela dondurma reklamk cikti vanilyali dondurmam benim falan der. Anlatinca cringe belki ama.icinde yasayinca öyle degil asla dmdjfk

11 mayıs 2021 19:59

10. süslü valla biz de öyleyiz. canım bıtanem dıye mıç mıç konuştuğumuz da oluyor birbirimize birader dediğimiz de:d Bence boylesı en guzelı..dıger turlu hayat geçmez yanı zamanla arkadaş gıbı oluyorsun zaten

11 mayıs 2021 20:06