sorum sapyoseksuel oldugunu iddia eden herkese?

la casa de papel profosore dusenler ciftlikbank tosuna da dusuyor mu?

1. profesöre düşenler sadece zekasına düşmüyor ki. adamda karizma var zeka yanında bonusu. tosun zeki olsa bile masum (akılsız, kısa yoldan para kazanmak isteyen ama sonuç olarak haram para) insanların paralarını yiyen bir dolandırıcı. ha gerçi profesör de banka falan soyuyo galiba izlemedim diziyi ama anladın sen beni :d

21 ağustos 2020 00:53

2. Profda haram para yiyor xd tipi cokta iyi degil bence

21 ağustos 2020 01:00

3. Bu sapyoseksueller ya adam o zekayla zengin olursa ya da aynı zamanda yakisikliysa sapyoseksueller bence :d

21 ağustos 2020 01:13

4. Anonim 3 devleti adalara gidip para yemek icin kazikliyorlar yalniz v for vendettalik bi durum yok ortada.

21 ağustos 2020 01:19

5. profesörde yıllarca yapılmış ve ince ince işlenip hazırlanmış bir plan var. tosuncuktaki baya her yerde karşımıza çıkan sıradan bir dolandırıcılık, zeka değil yani ondaki.

sapyoseksüel olduğumu iddia edemem ama birinin verdiği zeki cevaplar ya da pek de bilinmeyen konular hakkında konuşması beni çok azdırıyor. o andaki karşımdaki kişinin tipine pek dikkat etmiyorum.

21 ağustos 2020 02:56

6. Aklina ilyas salman nereden geldi ahdhdjsjdgshzjxjfa

21 ağustos 2020 10:54

7. of sapyoseksüel diyince herr şeyi bok gibi olsun ama zekiyse mmmhh anlamına mı geliyor? zeka cinsel uyarılmaya sebep oluyor bende. benim sevgilim 190 boyunda bence yakışıklı baya da zeki bir çocuk. bir konferansına gitmiştim hiç de anlamadığım bir konu olmasına rağmen inanılmaz azmıştım eve gidince üstüne atladım resmen. baya bildiğin zeki olduğunu hissettiğimde azıyorum deli gibi parçalayasım geliyor. spor yaparken kas vs görsem o şekilde uyarılmam mümkün değil. sapyoseksüel miyim bence evet

21 ağustos 2020 16:12

8. Sherlock'u tarif eden süslü yüzünden bir hoş oldum gidip fotolarına bakıyım bari ımmhh benim sorunum ne shdjdjjdjdj

21 ağustos 2020 16:55