Ben size bunu yapmalı mıyım diye bir soru sormadım. Ayrıca niye beni seks objesi görsün? sizin tanıştığınız erkekler böyleyse üzücü. Sadece iyi zaman geçiricez belki bir daha görüşmicez belki görüşcez bunu kimse bilemez.
diğer anonimlerin kızdığı şey, sizin bunu yapıp yapmamanız değil ki.
şu soruyu burada bir erkek açıp “bi kızı yatağa atma taktikleri??” deseydi, herkes linç etmeye çalışırdı. bi kadın aynı soruyu sorunca daha masum ya da daha sempatik gözükmüyorsunuz. kadın olduğunuz için yaptığınız hafif kalmıyor.
Ne yazdi da sildi bilmiyorum içeriğini ama kızlar güvenlik görevlisi sorunundaki 250 sevis süslümlü cevapları veren kimdi? Yani amac aynı tek takıldıgınız üslup mu aydınlatır mısınız?
aranızdaki iletişime bağlı, bilemeyiz şu anda.
günlük hayatta görüşüyor musunuz, karşılıklı sosyal konumlarınız nedir? bunlar kilit noktalar.
o bir yerde çalışıyordur klasik "kaçta çıkıyosun?"
aynı iş/okul ortamındasınızdır "bi akşam baş başa içmeye gidelim mi?"
yüz yüze tanışıklığınız vardır, telefonla irtibattasınızdır, arayıp "çok sıkıldım gel film izleyip şarap içelim mi? (netflix and chill ehe ehe)"
ne bileyim zaten tinder'dan falan tanışmışsanız amaç belli "bu gece gelmek ister misin?"
gibi çook sıradan diyaloglarla kotarırsınız.
he o kişi mevcut bir ilişki içindeyse, olumlu cevap durumu kötü, sizin niyet bilerek baştan buysa daha kötü.
cosmopolitan tipi dergilerdeki "bir erkeği baştan çıkarmanın x yolu" türü yazılarla dalga geçerdik eskiden. meğer her sayıda aynı şeyleri yazsalar da amerika'nın keşfi muamelesi yapanlar varmış gerçekten.
Soruyu göremedim ama başlıktan basitlik akıyor siz şaka mısınız ya sşfkdldşsldls
Kulağına seks diys fısıldamanız yeterli olur