sosyete pazarında tezgah açmak mı instagram butik mi?

süslülerim biraz biriktirdiğim bir para var köşede. ek iş yapmak istiyorum. çoğu butiklerin toptancılarını instagramdan buldum. set halinde sipariş verip satış yapmak istiyorum. fakat instagramda; takipçi sayısı tanınmak, güvenilir olmak vs zaman alacak gibi hissediyorum. sosyete pazarında tezgah açabilir miyim diye düşündüm. sizlerin içinde bu konuyla ilgili deneyim yaşayan veya fikir sahibi olan var mı?

1. Sosyete pazarını ben denedim süslü. Yer alamadım bir türlü. Belediyeden alinan yer harici mafyavari tipler para istiyor yada direkt izin vermiyor. Ama bu her yerde olacak diye bisey yok. Bi pazar arastirmasi yapin.

4 nisan 2019 22:33

2. Merhaba 1. anonim süslüm, ben soruyu soranım:) Ankara'da ümitköyde büyük bir sosyete pazarı var aklım onda aslında. Sen ne kadara kiralamıştın? Birde kiralamalar günlük mü oluyor haftalık mı?

4 nisan 2019 22:40

3. Suslu ben de bir donem bu islere merak sarmistim ailem izin verse hala pesine duserim. Oncelikle gunluk kiralayan yerlere bakmani oneririm. Yani gidip belediyeyle falan ilk asamada ugrasma derim. Gelmeyen yeri bos olan yerleri orada cay satan insanlara sor. Ben oyle yapmistim. O sekilde gunluk kiraliyorlar yerine gore fiyatlar degisiyordu 60 180 bandi arasindaydi 3 yil once.

4 nisan 2019 23:01