spesifik bir cinsellik sorusu, ne düşünüyorsunuz?

erkek arkadaşım sevişirken suratıma tükürdü. seks esnasında garip gelmedi ama şu an gıcık oluyorum. normal bişi mi bu?

1. İyyuv o ne be

23 kasım 2018 18:09

2. Benimki de parmağını tıkardı ağzıma sinir olurdum.

23 kasım 2018 18:35

3. Siz de geri tükürseydiniz süslüm

23 kasım 2018 19:16

4. Ben seks esnasında da garipser, yüzümü elimle silip üstüne sürer ve tiksinerek kalkardım yani. Kukuya tükürüp ağız ve dille heyecanlı dakikalar yaşatmak varken insan neden surata tükürür anlamıyorum

23 kasım 2018 19:23

5. o an bi anlamadım noluyoz. tokat falan da atıyo bazen. ya ben mi çok prensesim anlamadım ki. böyle şeylerden hoşlanan da çokmuş. adam kendini kaybediyor sanki seks esnasında yapılanlardan da sorumlu tutmak istemiorum sonrasında.

23 kasım 2018 19:25

6. Süslü normal ya ama size göre normal gelmediyse belirtin kibar bir dille. Şahsen bana erkek arkadaşım defalarca güçlü tokat atıyor hoşuma gidiyor. Herkesin ayrı bir tarzı var.

23 kasım 2018 19:31

7. İşemek:( surata tükürmek:( surata güçlü tokat:( bu sözlükten daha neler duyacağım

23 kasım 2018 19:57

8. ya bizim bilmediğimiz bir seks için kanun falan var da ona göre mi iğrenç diyorsunuz? bir de yazmış yurtdışı ki sınırlarını anlayabilin :))) tarzı bir şeyler. iki popoya şaplakla boğazdan sıkmayla çoook sınırsız bir fantezi dünyanız olmuyor malesef. fantezi dünyası sınırsızdır, insanlar istediklerini yapmakta özgür. evet işemek de bir fantezi üzerine, benlik değil ama yapan seven var. bize ne ? siz kimsiniz ki yaaaa iğrenç diye yargılayabiliyorsunuz? gene piremseslerimiz iş başında.

23 kasım 2018 20:22

9. süslü iki kşinin de rızası olduğu sürece isteyen istediğini yapar. benim problemim bana hiç sorulmaması. acaba tepki versemiydim diye düşündüm. ama o an devam ettik yani. şimdi de olmuş bitmiş seks modundan çıkılmış, konuyu açmak çok zor geliyor.içim şişti valla.

23 kasım 2018 20:30

10. Ben surata şiddetli tokat sanmıştım, yanlış anlamışım onu