spor istanbul'un işleyişi nasıldır süslüler?

spor istanbul'u kullanmayı düşünüyorum süslüler ama açıkçası işleyişi çok anlayamadım. bilen varsa anlatmasını isterim. örneğin 12 kontör diyor. bu 12 giriş hakkı mı demek? kontörün yanında yazan fiyat toplam kontör için mi geçerli? tesisteki doktordan mı sağlık raporu almalıyız? her branş için farklı rapor mu istiyorlar? seans bulmak çok mu zor? seans almadan fitness'a gidemiyor muyuz? son olarak ortamı nasıl? giden insan profili hakkında ve kadın-erkek karışık olup olmadığı konusunda bilgilendirirseniz çok sevinirim. bu arada sefaköy'deki tesisi kullanacağım. bu tesis hakkında ayrıca bilginiz varsa onları da dinlemek isterim

1. süslü ben kayıt oldum ama henüz gidemedim. Hemen anlatayım. kontör giriş hakkınız demek. 60 günlük kullanım hakkı var.Bittikçe yenileyebiliyorsunuz. Fitness için 18 kontör veriyorlar. diğer branşlar 12.

Sağlık raporunu oradan da alabilirsiniz dışarıdan da ben yüzme için kan idrar ve sağlık raporuna 67 tl verdim.

Kayıtta fitnessa da kaydolmak istiyorum dedim ekstra belge istemediler.

Yüzmede sadece bir gün iki seans karma onun dışında kadın.

Fitness tamamen kadın. Gitmeden online olarak rezervasyon yapmanız lazım. Fitness genelde boş oluyor benim baktığım yerde.Yüzmede seans bulmak zor.

Annem gidiyor fitnessa hoca ölçüm yapıp aletleri nasıl kullanması gerektiğini falan göstermiş bir program da hazırlamış. Baya memnun.

5 eylül 2022 21:06

2. ben fitness bölümünü kullanıyorum ve gayet memnunum. zamanında macfit'e verdiğim paralara acıyorum. grup derslerine gitmiyorsan macfit tarzı fitness salonlarından hiçbir farkı yok. aletler yepyeni ve salon tertemiz. tabi ben sabah ve öğle gidiyorum dolayısıyla 25 tl ödüyorum sadece ama sanırım 5'ten sonra kalabalık ve ücreti yüksek oluyormuş. sabah ve öğlen gidilecekse ideal bence.

5 eylül 2022 21:37

3. Çok teşekkür ederim süslülerr <333

5 eylül 2022 21:58

4. Suslu selam gittiniz mi acaba? Ben de sefakoy fitness a başlamak istiyorum da.

23 ağustos 2024 01:14