ss, bu mesajda ne demek istiyor-ingilizce?

(link: https://hizliresim.com/pz96sz bu mesaj)

1. açılmıyor suslu

26 temmuz 2020 23:38

2. Demiş ki davalı ben davacı ben yorgunum bu celselerden dargınım sana

26 temmuz 2020 23:46

3. suslu saniirm ortak bir noktaya varamamissiniz. sen de kendine iyi bak dmeeli miyim demisisn o da demis ki bu nasıl bir çözüm olabilir ki???? anlamayınca da tekrar hoscakal demek durumu nasıl cozebilir/çözüm bu mu gibi bir sey demek istemiş bence

26 temmuz 2020 23:47

4. ben de öyle anladım anonim1

26 temmuz 2020 23:49

5. Ben de oyle anladim suslu ama o zaman daha acik ifade eder diye dusundum konusmaya devam etmek istedigini

26 temmuz 2020 23:50

6. Suslu cok onem verdigim biri. Ama uzun suredir gorusemiyoruz ben buraya dondum orda okula baslayacakken. Gorusemeyince ne oldugumuz karisti, ben bi seye sinirlendim, bunu boyle beklerdim dedim, sonra benden ne bekliyorsun dedi, ben de dedim ki asil sen benden ne bekliyorsun, ben robot degilim ki bi seylere kirilmis olmam neden olay oldu, sonrasi bu konusma... hani alttan alir gibi degildi. O yuzden anlamadim bu mesaji

26 temmuz 2020 23:57

7. I have a solution dedim suslu, nedir dedi, duygusal konusmalar yapmayalım dedim. Ise yarayabilir dedi. Ha istemiyorsan konusmayalim o zaman dedim, istiyorum dedi. Kisa kisa cevaplar. Ben istekli gibi oldum, sinirim bozuldu

27 temmuz 2020 00:17