starbucks'ta dışarıdan kahve çektirmek?

herkese merhaba, ofise internet üzerinden kahve söyledik çekirdek şeklinde ve çekmeden yollamışlar. sanalbaharat.com'dan aldık, 4x 250 gr şeklinde ve öğütme seçeneği çıkmadı, yanında başka kahveler alıp onları öğüttürünce bu arada kaynamış, benim de dikkatsizliğim var, şimdi elimde 4 tane kocaman paket kahve var, en azından kullanabileceğimiz kadarını 1 paketi falan ofisin yanındaki starbucks'ta çektirmek istesem, yardımcı olurlar mı? hiç başına böyle bir durum gelen oldu mu? kendi kahvelerini çekiyorlar diye biliyorum ama parasını versem de çekseler gibi bir durum mümkün mü ki?

1. süslü starbucks kendi kahvesi dışında çekmiyor, tschibo da öyle. Diğer firmaları bilmiyorum ama kuruyemişçiler yapıyordur belki.

Dışarıda çektiremezseniz de mutfak robotu veya vestel mix&go türevi cihazlarla, el blenderı ile (burada etrafa sıçratmamaya dikkat), havanda veya oklava ile manuel olarak da öğütebilirsiniz. Hiçbiri makinede öğütülmüş kadar güzel olmuyor ama iş görüyor.

15 şubat 2021 15:10

2. Disardan gelen kahvelerin kokusu aromasi karismasin diye kendi kahvelerinden baska ogutmuyorlar

15 şubat 2021 15:28

3. Ya çok sağ olun, buradaki starbucks'la artık tanıdık sayırılırız belki bir minnoşluk yaparlar diye düşündüm ama yapamazlar o zaman. Sanalbaharat'a yazdım, oraya geri göndereceğim sağ olsunlar öğütelim dediler.

15 şubat 2021 16:54

4. Ben de hemen araya kaynamak istiyorum kusura bakmayin. Starbucksta ucretsiz mi cekiyorlar kahveyi?

15 şubat 2021 17:30

5. süslü artık aktarlar da çekmiyor, mantıklı olarak makinelerini kahveyle doldurdukları için hepsini boşaltıp benim 250 gr kahvemi çekmek istemedi kimse.

Kimisi de makinam zarar görür başka çekirdek çekemem dedi  :)

Starbucks, tchibo, kahve dünyası hepsine gittim ve bizden almadıysanız çekmeyiz dedi, haklı olarak.

Siz zaten çözmüşsünüz meseleyi gerçi, en güzeli ya ev tipi bir öğütücü almak ya da öğütülmüş kahve almak.

Bu arada metro markette kahve öğütücüsü var ücretsiz öğütebiliyorsunuz kahvenizi. Evinize yakın varsa orayı tavsiye edebilirim.

@anon3 starbucks onlardan aldığınız kahveyi ücretsiz çekiyor, evet.

15 şubat 2021 18:50

6. Bu metro olayını bilmiyordum bak, çok teşekkürler süslüm, eve yakın var metro gidip orada da şansımı deneyeyim bir daha kargoyla uğraşmak istemiyorum gerçekten ve ofiste kahvesizlikten birbirimizi kesicez :D

17 şubat 2021 13:16