steamden alınan oyuna torrentten dlc yüklemek?

sims 3'e university life yükleyeyim diyorum fakat steam'deki fiyatı fazla geldi eski bir oyun için. korsan yüklesem çalışır mı, sıkıntı yaşar mıyım?

1. sims i ben sürekli torrent indirdim. evcil hayvan, mevsimler ve iş hayatını. eğer çıktıysa torrentoyunindir.com dan indirmeni öneririm. çoğu oyun çalıştı. sndirdiğim simsler de hep o sitedendi hiç sorun yaşamadım ancak steamden indirdiğin zaman crack yapılmış oluyor. oyunu yüklediğin gibi açıp oynuyorsun. ama torrentten indirdiğin zaman crack yapılmamış oluyor. bazen crack dosyası eksik oluyor. simslerin tümünde crack yapılmamış oluyordu. ben de youtube dan örneğin mevsimler için nasıl crack yapılır yazdım youtube a. tabi ingilizce aratmak lazım. türkçe fazla yok. oradan nasıl yapılacağı anlatılıyor. eğer söylenen dosyalara girdin ama crack yoksa onu da google a yazıp sims university life crack diye aratıp crack dosyasını indirmen lazım. işte bir dene. ama bazen insan yoruluyor. parasını veriyim de şu crackle uğraşmayım diye.yani sims in tüm oyunları crack yapılmadığı için çalışmaz torrentte .

29 ekim 2018 01:19

2. Teşekkürler süslüler, indirimi bekleyeyim ben :)

Son süslüm, torrentten indirmek istemiyorum çünkü orijinal oyun gerçekten biraz fark ediyor. Oyun da ilk çıktığı zamana göre uygun olduğu için şu an orijinalini oynayayım diyorum. Teşekkür ederim yine de çok, uzun uzun açıklamışsınız. :)

29 ekim 2018 13:56