suşinin tadı nasıl ?aşırı merak ediyorum?

1. Düşündüm düşündüm hah buna benziyor dediğim bir tat gelmedi aklıma. Bence tez elden deneyin süslü, tarafınızı seçin.

30 ağustos 2018 14:41

2. Yanı böyle mide bulandırıcı asla yenmeyecek bir şey değilse denemek istiyorum

30 ağustos 2018 14:43

3. Anladım risotto da yemedim :( farklı tatlara pek acik değilim zor alışıyorum.somonlu avokado soya sosundan yola çıkarak çok kötü olmayacağını düşündüm:d peki önerebileceğiniz bir yer var mı avrupa yakasında?

30 ağustos 2018 14:52

4. Ben avrupa'da yemedim hiç. Ama zincir yerlerde deneyebilirsiniz sushico, chinese sushi express gibi. Benim anadolu'da gittiğim şubeleri iyiydi, sadece biraz pahalı oluyor o kadar. Avrupa'dakiler de benzer kalitededir diye düşünüyorum.

30 ağustos 2018 15:02

5. Tavsiyem ilk seferinde karışık bir sey yemeyin, en sade sushi den deneyin. Benim tiksirinirm diyen arkadaşım sushi bağımlısı oldu. Bir baska arkadaşimda cok heveslisdi dememe ragmen en karışık sushiyi söyledi o deneyiminden dolayı artık yaklasmiyor sushiye.

30 ağustos 2018 15:02

6. Anladim teşekkür ederim öneriler için ❤

30 ağustos 2018 15:05

7. Cig balik veya yosun kokusundan tiksiniyorsaniz sevmezsiniz.

30 ağustos 2018 15:25

8. çok uygun fiyatlı bir yiyecek değil ne yazık ki sushi. ben çok sevenlerdenim, herkese de en azından bir denemesini tavsiye ederim. i̇stanbul'da fiyat/performans olarak en çok sushi lab'i beğeniyorum ben; beşiktaşta. sitelerinden fiyatlarına bakabilirsinzi. il denemenizde bir kaç kişi gidip setlerden denerseniz daha uygun olur. çünkü sushi çok çeşitli bir şey, sarılma yöntemi, içindekiler vs tadını çok değiştiriyor

30 ağustos 2018 15:36

9. Çok teşekkür ederim (yazar: Perfectblue)

30 ağustos 2018 15:42

10. sushicoda yılan balığı yemiştim. Hiç önermiyorum onu eğer deneyecekseniz bundan başlamayın.

30 ağustos 2018 15:59