susluler sevgilimin anal seks ısrarı hakkinda?

susluler 1 senedir beraberiz. sevgilimle normal yoldan beraber oluyoruz. beraber olmaya başladığımızdan beri de ikide bir anal seks yapalım diyip diyip duruyor reddediyorum. bu kez tuttu ben bunu çok istiyorum yok yapmazsan sogurum cinsellikten senden de. dedim ben bunu yapmak zorunda değilim her şey pornolardaki gibi değil zaten istemiyorum dedim kendisi bana sen bilirsin sogursam dedi. şimdi sizce ağzımı acmali miyim kendisine uslubumu bozarak ve eski erkek arkadaslarimin böyle bir talepte bulunmadıgini ve ısrar etmediklerini de. bu israr artık aştı haddini çünkü.

1. Senin böyle birşey ya arsam ben hem senden hem cinsellikten soğurum diyin.

13 aralık 2019 02:03

2. ayrıl

13 aralık 2019 02:06

3. Yani ben soğudum o zaman senden, git de.

13 aralık 2019 02:12

4. yapmazsan soğurum ne demek ya? soğursa soğusun afedersin s***** olup gitsin yani. ne demek yapmazsan soğurum of çok sinirlendim şu an.

13 aralık 2019 02:13

5. Ah canım sevgilim çok istiyorsan anal seksi çevir kendi götüne sok de.

Soğurmuş beyefendi ya. Sen de yapıştır cevabı gitsin süslü. bu dümbeleğin soğukluğu mu, bel soğukluğu mu karar senin

13 aralık 2019 02:17

6. Evet kesinlikle cinsel şiddet. Ve sizi manipüle etmeye çalışıyor... ayrılın kendi iyiliğiniz için. Yarın öbür gün tek gece birlikte olmadınız diye sizi aldatır da bu, ‘soğuduğu’ iiçin

13 aralık 2019 02:23

7. sizin bu durumda soğumuş olmanız gerekiyor :(

13 aralık 2019 02:28

8. sevgiliniz gay

13 aralık 2019 02:29

9. Manyağa bak anal fissür hastalığım var. Başıma bir şey gelse tedavi mi ettireceksin de! Ayrıca soğurum ne demek ya sen de ona bele takmalı vibratörlü alalım ben de onu yapmazsam soğurum de. Aptal fantezi yapmaya çalışıyor onu da neden bulamayıp sevgisine getirmiş idiot gerçekten

13 aralık 2019 03:05

10. Burda kız arkadasıyla cinsel ilişki sırasında zorla anal seks yapan tecavüz eden biriyle sevgili olan bi süslü vardı, bu tecavüz mü ben mi büyütüyorum diye soruyordu. Eğer böyle bişey yaşamak istemiyorsanız lütfen ayrılın.

Ayrıca anal seks böyle karşı tarafın ısrarıyla o kırılmasın diye yapılacak bişey değil ve sağlıksız. Canınız yanacak neden bencil ruh hastası sevgilinizin gönlü olsun diye canınız yansın ve sağlıksız birşeyi yapasınız?

Bakın anal seksi defalarca deneyimleyen biri olarak size önermiyorum. Karşı taraf acemice davranırsa ve siz kendinizi kasarsanız kötü sonuçlar yaratacak birşey. Hazırlıksız asla yapılmaz. Lütfen o adamdan ayrılın onu kırmamak için sağlığınızla vücut bütünlüğünüzle oynamayın

13 aralık 2019 07:44