susluler sizce bu kisi ben hislerimden emin olana kadar bekler mi?ssli?

selamm kizlar uzun zaman sonra karsima tam istedigim gibi biri cikti gercekten cok uyumluyuz hem yakisikli hem benim standartlarima uygun biri, bunun yaninda da iyi kalpli bir insan. sorun su ki biz uzaktayiz, o calisiyor ben ogrenciyim yarin bir gun adini koysak hep o cabalayacak. bana acilmasini beklemiyordum ama oldu iste. gecenlerde de arkadaslarima okuttum mesajlari ve hepsi cok havali davranmissin cocugu oyalama vs diye tepki gosterdiler. sizce de oyle mi? (link: https://resimyukle.io/g/hhbvcj96sq )

1. Yo bence gayet mantıklı konuşmalar. Çocuk da bozulmamış ki.

4 eylül 2022 22:50

2. sizi nasıl bu kadar çok seviyolar ya

4 eylül 2022 22:50

3. daha adı konulmadan aşkım mısın acaba demesi, ben sağlam adamım demesi direkt sinyal değil mi ya of. hiçbir erkek bu kadar kısa sürede sevip bağlanmıyor kızlar. bir erkek ne kadar hızlı beylik sözlerle sizi göklere çıkarırsa o kadar hızlı yere çakılırsınız. hala bunu çok sevilmek sanmaya devam edin.

4. Anonim2 yalan dolan ya takılma

4 eylül 2022 22:56

5. a2 iki kelimeyi bir araya getirip kendini böyle güzel ifade edebilen akıllı kadınların hepsi böyle köpek gibi seviliyo aşkım. ss gibi kafası çalışan cool kadınlar yakisikli erkekleri kapar <3

6. A2 cok daha iyileri guzelleri senin olsun suslum <3

a3 arkadas olarak basladik ve dune kadar da o seviyemizi koruyorduk, bana guven veriyor acikcasi ve soyledikleri hic de beylik laflar gibi gelmiyor aksine makul bence:)

A5 cok tesekkur ederim suslum sag olasin

4 eylül 2022 23:00

7. De da'yı ayıramayan ve kendisini öven bir insanı bal olsa unut

4 eylül 2022 23:14

8. Ya hakikaten daha bu aşamada bebeğim diye hitap eden bir adamdan anında soğumuyor musunuz

4 eylül 2022 23:17

9. Azili bi sayisalci kendisi 😄 insanlari kusurlariyla kabul etme taraftariyim

Son anon kendisine ilk bebegim canim diyen benim o yuzden bi sey diyemiyorum 😝

4 eylül 2022 23:21

10. a3'e bak kudurmuş. ss bebişim daha çocuğu tanımadan etmeden boklayanlara aldırış etme sen, kıskançlığından hemen saldırıyorlar. hoşlanıyor diye flörtleşmiş yazarken işte, gayet doğal yani illa her şeye tepki verecekler. eşimle benim ilk konuşmalarımıza benziyor konuşmalarınız, o yüzden gülümseyerek okudum. asla havalı davranıp oyalamamışsın gayet açık olmuşsun iyi yapmışsın. tabii çocuğu tanımıyorum bekler mi beklemez mi onu zaman gösterir anca.

benim ilişkiye başlama hikayemden kısaca bahsedeyim belki düşüncelerini etkiler. ben başta eşimi insan olarak çok seviyordum, ne kadar iyi biri iyi ki tanışmışız diye düşünüyordum ama en ufak hoşlanma dahi hissetmeden. bana açıldığında senden daha olumsuz yaklaşmıştım, üzmek istemiyorum asla oyalamak istemem ama sevgili olarak yapamam vs gibi. eşim, en azından arkadaş gibi konuşmaya devam edelim hemen kestirip atma ben kendimden eminim beklerim seni dedi. konuşmayı kesmedim, beni duruşuyla karakteriyle etkiledi ben de kapılmaya başladım, iyi ki de öyle olmuş. bence insanlardan etkilenme millete de danışma, her şeyi olumsuz yorumlamaya gerek yok. konuşmaya devam et ölç tart, olmazsa olmaz zaten. bilmiyorum kendi hikayeme benzettiğim için olabilir ama hislerim sanki sizden de güzel bir ilişki çıkacak yönünde.

5 eylül 2022 02:19