türk erkeklerinin bekaret takıntısı yabancı bir kızla evlenince de var mı?

tamamen meraktan soruyorum, türk erkeklerinin bu saçma bekaret takıntısı yabancı bir kızla evlenince de var mı? çevrenizde bu tarz bir olaya şahit oldunuz mu?

1. hayir sadece türk kadinlarina karsi var. benim gordugum boyle. ozellikle rus, avrupali filansa bahsi bile gecmiyor bu konunun.

4 ekim 2020 04:51

2. direkt böyle bir takıntının olması saçma ve sadece türk kızlarına olması da ayrı saçma, yabancılara karşı takmamalarının bir sebebi var mı?

4 ekim 2020 04:58

3. Tamamen turklerin yabanci hayranligindan. Ne muhafazakar aileler gordu bu gozler turk kadininda olsa asla kabul etmeyecekleri seyleri yabanci gelin olunca bastaci eden. Iki yuzluluk iste baska bir sey degil.

4 ekim 2020 05:59

4. Yok ama onlarda böyle ya ihihihi diyorlar. Başka dine mensup bir kadınla evlenmenin sevap point olacağına inandıkları için buna tutunuyorlar. Hani türk filmlerindeki " seni bu bataktan kurtaracağım necla" durumu. Bir de dolar kurlarıyla beraber yabancı gelinler " zengin" olduklarından bu da çıkarcı boyutu işin. Gerçi mesela zengin olursanız ondan daha zengin yani göz yumabiiyorlar bu duruma. Evliliklerin pek çoğu 'o benim hayatımın aşkıı' mentalitesiyle yapılmıyor artık.

4 ekim 2020 07:48

5. Onlarda bu durum onemli degil ama bizde onemli bizde kizin dikket etmesi lazim diyen ikiyuzlulere tanık oldum. Zaten onlar hali hazirda turkiye’de de her turlu oral,anal seks yapmis bile olsa sozde bakireler tarafindan kandiriliyorlar hic acimiyorum.

Bu tipler yuzunden kadinlar da aman zarim gitmesin ama cinsellik de yasamak istiyorum ikileminde davranabiliyorlar

4 ekim 2020 10:21

6. (yazar: ucanhollandali) tabii ki de böyle bir hanzoyla evlenmem, internetten gördüğüm kadarıyla erkeklerin bu ilkel düşüncelerinin sebebini merak ederek bu soruyu açtım. hatta bir erkek olarak bu konudaki görüşünü yazman iyi olur.

4 ekim 2020 11:12

7. yabanci milletlerin ve kadinlarin cogunlukta oldugu bir ortamda calisiyorum (uae) bu kadinlarin %90inin esleri turk ve pilot, ceo, cfo gibi ust duzey gelir grubunda olan meslekleri var, hepsi kadinlardan min 10 yas buyuk. kadinlar da zamaninda turkiyenin guneyine tatile gelip 20li yaslarin ortasinda esleri ile tanismis (koyu dinci olan yok, yani bu yasa kadar seks yapmamis olma ihtimalleri yok). ve bu adamlar asla bekarete bakmamis. ama simdi hepsinin cifte vatandaslikli cocuklari var ve bilin bakalim 18 yasindan once sevgili, evlenmeden seks yok diye baba baskisina maruz kalan cocuklar kiz mi erkek mi🤣🤣 ingiltereden, hollandadan, avusturalyadan gelip de turk erkegiyle ciftlesen yetmedi bir de cocuk yapan modern kadinin aklini sikeyim. hadi bizimkiler mecbur size noluyo amk dedim yuzlerine ve hepsinin cevap da ayni. zamaninda kiskanilmayi sahiplenilmeyi iyi bir sey sandik, su an hepimiz aldatiliyoruz mal muamelesi goruyoruz ama adamlar zengin ve bu imkanlari birakmamak icin bosanmiyoruz.

4 ekim 2020 12:21

8. bir de şey var daha önemli bu kadınlar dilsiz uşak zannediliyor. yok ses etmiyormuşta bla bla ulan gerizekalı dilini bilmediği için olabilirmi?

4 ekim 2020 12:59

9. elbette mi?

4 ekim 2020 15:09

10. hayır süslü. özellikle ruslarla evli çok türk erkeği tanıyorum. bekareti geç onlarca gangbang tecrübesi bile olsa bir şey demezler. hele bir de russa güzel çirkin mi diye bile bakmıyorlar. yabancı olsun yeter onlara.

4 ekim 2020 15:18