türk kızı avrupa'da beğeniliyor mu sizce? ? +tinder,bamble vs kullanımı hakkında?

süslüler alman, doğu avrupalı, rus vs erkeklerin türk kızlarını beğendiğini, farklı oldukları için egzotik hoş vs geldiklerini duydum birkaç kişiden. bunu söyleyenlerden birkaç tanesi de tinder bamble vs arkadaşlık uygulamalarından tanıştıkları yabancı erkeklerden bunu duymuşlar. sizce orada da date uygulamaları kullanan erkekler abaza oldukları için mi böyle söylüyorlar yoksa oradaki dating app tayfa ile buradaki farklı mı?

1. Zaten güzelsen evet goruntun de farkli oldugu icin dikkat cekersin ama sirf biraz farkli gorunuyorsun, biraz daha koyu tenlisin diye begenilme olayi bence yok.

Ben almanyada yasiyorum, sarisin beyaz tenli renkli gozluyum yani tipik alman gibi gozukuyorum sadece boyum kisa ve onlara gore daha kivrimliyim ama cok da onemli bir fark yok bence. Burda begeniliyorum gayet yani kimse "siradan" gozukuyorum diye begenmemezlik etmiyor ama bence bu zaten guzel oldugum icin boyle. Turkiyedeki gibi sarisinlarin guzel de olsa cirkin de olsa +1 onde baslamasi olayi burda esmerler icin gecerli degil diye dusunuyorum. Bu zaten bizim asagilik kompleksimizden kaynaklanan bir sey, almanlarda asagilik kompleksini birakin zaten kendilerini ustun gordukleri icin oyle bisey yok :d

Turk kizlari olarak en buyuk artimiz cok afedersiniz göttür. Kuzey avrupalilar ince uzun yapili olduklari icin ne kalca ne basen var. Elma tipli olanlarda meme oluyor ama yine de genel olarak kas falan calismiyorlarsa kivrimlari pek olmuyor. Ama turk kizlari armut vucut sagolsun popodan dolgun olduklari icin o acidan bence dikkat cekiyorlar. Mesela poposu guzel kadinlarin cogu akdeniz ulkeleri veya ortadogudan gelen kadinlar. Sporla falan da yillaarca glute calismadikca o popoya sahip olamiyor digerleri :)

Bi kere bir flörtüm bacaklarimi asiri seksi buldugunu soylemisti cok sasirmistim cunku ince bacakli degilim. Ust bacaklarim dolgun baya, hatta kilo vermeyi planliyordum. Kuzey avrupalilar genelde basensiz oluyor mesela, bu da bir arti olarak sayilabilir :)

27 şubat 2023 02:51

2. kesinlikle türk kadını yurtdısında daha deger görüyor. burada esmerim bugday tenliyim söyleyim diye özgüvensiz davranan kadın avrupada göklere çıkartılıyor çünkü türk erkekleri kadın düşmanı iktidarsız herifler. psikolojik sorunları var normal değil. keşke bisey olsada dinazorlar gibi yeryüzünden silinseler.

27 şubat 2023 03:01

3. Uygulamalarda değil ama sosyal ortamlarda tanıştığım erkeklerden beğeni hissediyordum. Yalnız hiçbir zaman ne kadar "egzotiksin" şeklinde yaklaşmadılar. Zaten kumral renkli gözlüyüm sanırım egzotikten kastınız daha esmer tipler ama bilmiyorum ya bence bir insanın eli yüzü düzgünse dünyanın neresine giderse gitsin aynıdır bu. Ha sadece şöyle bir durum var çok az makyajla ya da paspal olduğumu düşündüğüm durumlarda da benimle ilgilenen birileri olduğunda biraz şaşırıyordum. Türkiye'de artık sokakta kadınlar da çok şık ve bakımlı olduğundan sanki biraz azını yapsan geri planda kalıcakmışsın gibi hissediyorsun. O konuda kendimi iyi hissediyordum yurt dışında. Bir de türkiye'ye kıyasla daha kolay yaklaşıyorlar tanışmak için bunun da etkisi vardır. (gizlinot: Anlattığım olaylar polonya’da geçiyor ama pek çok avrupa ülkesindeki erkekten övgü almıştım böyle yazınca da tuhaf durdu ama soru bu diye yazdım )

27 şubat 2023 03:03

4. güzel her yerde güzeldir +1. beğeniliyorum ama bu ırkımdan dolayı değil, direkt güzellik olarak. çok fazla iltifat alıyorum ama dediğim gibi bu yine ırkla alakalı değil. dediğinize sadece burada rastladım, tipi dümdüz kızı sırf gözü renkli diye beğenmek gibi.

27 şubat 2023 04:50

5. ortalama altı biri olarak tecrübelerimden yola çıkıyorum. sırf türksünüz, renginiz değişik diye beğenilmezsiniz. yüz hatlarınız düzgünse dünyanın her yerinde ilgi çekersiniz. sadece renk işinin dezavantajını daha az yaşarsınız avrupada, türkiyede sarışın olunca çirkin bile olsanız kesin gideriniz olabiliyor. öyle bir fark olmayacak.

yurt dışı türk göçmen dolu, hele de avrupa. görünce bu neymiş denecek kadar nadir değiliz çok büyük beklentilere girmeyin. türkiyede ortalama biriyim diyen kişilerin eli yüzü zaten düzgün oluyor. ilgi görmelerine şaşırmıyorum o yüzden.

27 şubat 2023 10:43

6. buğday-açık buğday, koyu renk saç kombinasyonuna benzeyen başka ırklar da var, estonyaya gitmiyorsanız, dediğim gibi çok değişik değilsiniz.

27 şubat 2023 10:44

7. Beğeniliyor yaa arkadaşım ortalama bir tip ama tinder dan ne yunanlı İtalyan İspanyol götürdü gorseniz dibiniz düşer çocuklara :d

27 şubat 2023 11:16

8. Avrupa da asyalı kızlar daha çok beğeniliyor. üzgünüm. Zaten gittiğinizde o kadar sık görüyorsunuz ki anlamamak elde değil. Sevgili olan mi dersin evlenmis 3 çocuklu ciftler mi dersin hepsi asyalı kadınlar. Hatta her gittiğimde bu konuyla ilgimi çeker, mevzusu açılır. Bunun sebebini asyalı kadınların daha feminen ve geleneksel olmasına bağlıyorum.

27 şubat 2023 12:38

9. Ben baya beğeniliyorum gittiğim / uzun ya da kısa süreli yaşadığım avrupa ülkelerinde. Keza diğer Türk kadın arkadaşlarımın da beğenildiğini gözlemliyorum. Ama hepimiz gerçekten farklı görünüyoruz yani tek bir Türk kadını stereotipinden bahsetmek mümkün değil bence. Aralarında sarışın olan da vardı buğdayı da vardı. Ben esmerim ve genelde İspanyol olduğumu düşünüyorlar tanışmadan önce.

27 şubat 2023 12:38

10. herkes komik bir sekilde kendi güzelligini övmeye gelmis :ddddddddddd

güzel güzeldir bunun irk ile bir alakasi yok. sikik türk erkeklerinin özgüveninizi düsürmesine izin vermeyin ve sürekli kendinizi baskalari ile yaristirmayin yeterli sanirim

27 şubat 2023 14:25