türkiye'de hangi üniversitelerin norveç ile erasmus anlaşması var ?

var mı böyle bir şey süslüler? giden var mı siz veya arkadaşınız, tanıdığınız?

1. just google it süslü. basit.

28 ağustos 2019 00:48

2. Valla ben de Google demeye geldim.

28 ağustos 2019 00:49

3. Anlaşması yoksa bile siz ekleyebilirsiniz ki sadece ders eşliğini sağlıcaksınıx

28 ağustos 2019 00:52

4. google kullanmayı önermek mi wow bu nasıl bir sarkazm yoksa siz ingiliz misiniz?

28 ağustos 2019 00:53

5. Sen hele kullanmayı bir dene de ondan sonra atarlanırsın.

28 ağustos 2019 00:55

6. Erasmus sisteminin nasil isledigini bile bilmeyen 2001li arkadas gelip google kullan onerisine mi artistlik yapiyor? Ay yok daha neler .d

Elinin altindaki interneti bi' kullanmayı öğren bence, sonra gidersin .d

28 ağustos 2019 00:58

7. Hiç duymadım norveçi.

28 ağustos 2019 01:00

8. bilgi verici nitelikte cevap yazmıyorsunuz belli ki tartışma istiyorsunuz. daha fazla cevap yazıp tartışmayacağım, uzatmayacağım. en son cevabı da siz yazın bu yazdığımın üzerine "kapak yaptım zaa" dersiniz, eğlenirsiniz bir nebze.

28 ağustos 2019 01:01

9. Süslü google’da cevabı olacak bir soruyu neden buraya soruyorsun ve “google it” yazınca sinirleniyorsun? Norveç’e erasmusa gitmiş birisinin tecrübesini sorsaydın gayet okay bir soru olurdu da google’da cevabı olan bir soruyu buraya sorman saçma.

28 ağustos 2019 01:05

10. Ayrica universite bazinda anlasmasi olmasi her bolum icin gecerli demek degil zaten, yani x universitesinin y bolumuyle norvec anlasmasi olabilir ama siz z bolumunde okuyorsaniz bunun size hicbir yarari yok cunku bu haktan yararlanamazsiniz. Onun yerine norvece erasmus deneyimine giden var mi diye sormak daha makul olacaktir.

Universite degil, bolum muhim bu konuda.

28 ağustos 2019 01:12