tüy kısaltıcı makine öneriniz?

lazer sonrası jilet veya epilatör kullanmak istemiyorum. o yüzden kısaltıcı makine almayı düşünüyorum. halihazırda kullanan veya önerisi olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim:)

1. Bime veetin depilatörü gelecek süslü ona bakabilirsin

10 mayıs 2020 14:02

2. aynı soruyu ben açacaktım iyiki gördüm bunu. çok pahalı olmayan 80-120 arası bi makina aryorum bende.

a1 daha ulaşılabilir olsaydı keşke :(

10 mayıs 2020 14:03

3. a2 ne zaman gelecek acaba ben göremedim bi türlü sitesinde :(

10 mayıs 2020 14:05

4. Salı günü gelecekmiş

10 mayıs 2020 14:10

5. hepsiburadadan baktım yorumlarına fakat bacak ve bikini bölgesi için uygun değil yazmışlar, kıl yapısı bu bölgelerde farklı olduğu için zayıf kalıyormuş :/

hem bikini hem bacak hemde kol gibi ice tüyleri alabilecek makine yok mu piyasada ya, başlıkları çok büyük olanlarında

10 mayıs 2020 14:13

6. philips bg 105 kullanıyorum. dibinden kısaltmıyor. başlığı küçük olduğu için bacak bi tık uzun sürüyor ama güzel bir ürün

10 mayıs 2020 14:45

7. (link: https://www.hepsiburada.com/powertec-tr-658-yeni-model-t-bicak-tras-makinesi-tiras-makinesi-p-HBV00000KNKY4?magaza=Viptoptan powertech) aldım ve denedim. bayağı iyi. fiyatı da uygun, tavsiye ederim.

14 mayıs 2020 21:32

8. soru sahibi süslüm, bikini bölgesinde denediniz mi ? makina başlığı biraz büyük görünüyor bikini bölgesinde kullanmak için biraz kaba gibi sanki? yorumunuzu merak ediyorum

15 mayıs 2020 01:09