tüylerinizi kısaltmak için makine olarak ne kullanıyorsunuz??

lazerden sonra makineyle kısaltman daha iyi olur dediler. ben de jilete sürekli para vermek yerine makine almak istiyorum. vucudumun her bçlgesinde kullanabileceğim, ince tüyler için pürüzsüz yapacak bir makine önerisi alabilir miyim süslüler

1. süslü seanslarım bitti ve bazı yerler ince ince kaldı maalesef. öyle bir makine yok mu ya bana lazerde uygulamışlardı bildiğimiz traş makinesimiydi yoksa o

16 mayıs 2022 15:01

2. Evet normal tıraş makinesi o. Bana da lazer sonrası onu kullanmamı söylediler. Eşiminkine el koydum ben de.

16 mayıs 2022 15:06

3. Trimmer diye geçiyor bahsettiğiniz şey ben yüzüme kullanıyorum ipl sen önce philipsin küçük kalem gibi bi ürünü var. Vardır bi tık büyük boyları sanıyorum

16 mayıs 2022 15:26

4. Ne kadar bilmiş bilmiş konuşmuşsunuz yA tüy kıslatocı makinenin adı BİM'e bile geldi süslü veet olan pille çalışıyor benim işimi görüyor bak istersen

16 mayıs 2022 15:37

5. yeterince süslü olmama shaming yapıldı.

16 mayıs 2022 17:12

6. Veet inki çok kötu ben zamlardan önce 40 tl ye almistim simdi baktim 500 tl olmus philips kullanmislardi bana da lazer yaptirdigim yerde o güzeldi.

16 mayıs 2022 19:10

7. A2 braun bikini trimmerı var süslü başlık küçük ben memnunum.

17 mayıs 2022 01:51

8. Rossmannda da 2 farklı model vardı kendi markasının. Lazer sonrası pek bir şey kalmadığı için jiletten ne kadar farkı olabilir ki diyip almadım, denemedim.

17 mayıs 2022 03:34