tabanı sararmış beyaz spor ayakkabı nasıl beyazlatılır?

süslüler beyaz sneakerlerımın tabanı aşırı sararmış uzun zamandır giymemiştim şimdi bakayım dedim çok kötü olmuş üstü beyaz altı sarı çok kötü duruyor. beyazlatabilmemin bir yolu var mıdır acaba? internetten baktım karbonat limon diş macunu karışımını diş fırçasıyla uygulayın tabana diyor malzemeler evde var ama denemeden sormak istedim deneyip memnun kalanınız oldu mu?

1. Ben cifi bir damladan da az olacak şekilde çamaşır su ile karıştırıp diş fırçası ile uyguluyorum. Ama çamaşır suyu ayakkabı deri ise zarar verebilir ve sarartabilir çok az koyabilirsiniz. Diş macunu ile denedim ama mükemmel bir beyazlık yakalayamadım. Ayakkabının deri yerlerini iyi temizledi ama plastik kısımlarına çözüm bulamadım

25 mayıs 2020 21:41

2. beyaz kalıp sabun. sabunu ıslatıp ya sararan yerlere ya da diş fırçasına yedirin biraz sonra ovalayın bolca. durulayıp tekrar edin bir kaç kere. biraz zaman alıyor ama işe yarıyor.

25 mayıs 2020 21:55

3. çok sağ olun süslüler deneyeceğim. nike air force bendeki, deri kısımlarında sorun yok yani birkaç senedir giydiğim için ilk hali gibi değil tabii ki ne kadar yıkarsam yıkayayım hafif kirli gibi yıpranmış duruyor ama yine de üstler temiz ve beyaz baya. ama altı baya sararmış. dediklerinizi yapacağım süslüler umarım işe yarar :>

25 mayıs 2020 22:03

4. H2O2 sararan her türlü plastik için..

25 mayıs 2020 22:06

5. Süslü benim de air forcelarım sararmıştı beyaz spor ayakkabı boyası aldım ben. Cifler mifler bir işe yaramıyor çünkü sararma kirden değil bence.

25 mayıs 2020 22:17

6. Süslü çif karbonat Hiç biri işe yaramıyor boşuna deneme. Mahallendeki ayakkabıcıya götür buraları beyaz boyar mısınız de yapıyorlar. Bende karantinadan önce airforcelarımı yaptırdım baya memnun kaldım

25 mayıs 2020 23:34

7. Direk beyaz boya al onlw boya mükemmel oluyor. Ben bi milyoncu gibi bi yerden almıştım lef marka boya, 12 tl falandı ayakkabı masrafından kurtardı beni

25 mayıs 2020 23:56

8. Direkt beyaz spor ayakkabı boyası al, ayakkabı dünyasında satılan çok iyi resmen yeni gibi yaptı benimkileri.

26 mayıs 2020 20:06