yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    8 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    tam genital bölgemle bacakların birleştiği kasık deniyor sanırım o bölgede bir şişlik var daha önce de çıkıp yok olmuştu şuan şehir dışında?

    olduğum için doktora gidemiyorum ne olabilir sizce kızlar kasık fıtığı diye okudum ama benimki tam olarak klitoris bölgesinin olduğu kısımda yani onun hizasında.

    1. İnguinal herni. Muhtemelen karın içi basınç arttıkça dışarı pırtlıyor, eğer basit herniyse  parmakla ittirince içeri girer. En yakın zamanda genel cerrahi pol. Tavsiye ederim. 

    16 şubat 2021 01:16

    2. Peki bunun sebebi nedir süslü,sanırım doktorsunuz?aileme söyleyebilir miyim

    16 şubat 2021 01:19

    3. Üzülmez diyorsan söyle, zaten kötü bir şey değil. Çok küçükse hiçbir şey yapmayabilirler ama riskli ise erken müdahale gerekebilir. Bilemiyorum süslü görmeden hiçbir şey diyemem, kimse de diyemez.

    16 şubat 2021 01:21


    4. A2 sizinki genital bölge içlerinde miydi benim dış dudaklarında dışında bi yerde çünkü 

    16 şubat 2021 01:32

    5. inguinal herni diyen aç bir daha oku notlarını kardeşim. klitorisin orda inguinal herni ne alaka biraz anatomi bil ya

    süslüm dermaya bir görün sen

    16 şubat 2021 12:33

    6. Çok tedirgin etti beni bi evime gitseydim hemen doktora görüneceğim süslü.dışarda görünen bişey yok.sağ tarafta şişlik o bacağımda da biraz ağrı oluyor damarlarla mı alakalı acaba dedim ama işte doktora görünmeden bilemeyeceğim.

    16 şubat 2021 23:48

    7. Süslü tüylerinizi ağda ile mi alıyorsunuz? Böyle bir şikayetim olmuştu benim de. Kıl dönmesi olmuş olabilir, iltihap kapmış olabilir. Bastırınca acıyor? 

    16 şubat 2021 23:55


    8. Evet ağdayla kendim alıyorum ama bi yok olup tekrar çıkar mıydı bu durumda süslücüm?

    17 şubat 2021 00:00