yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    3 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    tampon mu kullanıyorsunuz ped mi?

    süslüler ped kullanmak bana hiç rahat gelmiyor ama daha önce tampon kullanmadım, kullanmak istiyorum. sizce hangisi daha rahat, tampon kullanmak zor mu, hangi marka daha iyi beni aydınlatabilir misinizz

    1. Tampon super birsey. Pedin o naylon naylon hissinden kurtarıyor insanı, regl olduğunuzu unutuyorsunuz resmen. Gündüz tampon, gece yatarken ise ped kullanıyorum. Hafif günlerde ise günlük ped. Ben ob kullanıyorum başka marka hiç denemedim. Mini boy ve normal boy kullaniyorum, memnunum.

    Ilk kez kullanacağım zaman aman allahımm bayılacak gibi olmuştum.kendi kendime oradan içeri birsey sokma fikri içimi kaldırmıştı (halbuki cinsel olarak aktifim, penis girerken sorun yok da o neden beni korkutmustu ben de bilmiyorum, saçma tabiki) neyse öyle böyle becerdim. Çok da kolay aslında ama işte ilk bir heyecan yapmıştım. Tüm olay itebildiginiz kadar itmenizde. Taktıktan sonra tamponu hissediyorsanız batma hissi gibi birsey oluyorsa itememissinizdir, ipinden çekin biraz, tamponu görecek kadar, tamamen çıkarmaya gerek yok. Sonra tekrar itin daha derine. Tampona alışınca ped zulüm gibi geliyor resmen.

    18 nisan 2020 20:37

    2. Tampon kesinlikle çok daha rahat, ben hem ped hem tampon kullanıyorum. Spor yaparken ya da aktif bş gün geöireceksem tampon, evdeysem ped. Ayrıca sıcak havalarda tampon hayay kurtarıyor. Hangisi indirimdeyse onu alıp kullanıyorum, 2 saatte bir değiştirdiğim için çok fark etmiyor. Genelde rossmandan facelle alıyorum.

    18 nisan 2020 20:39

    3. Süslü kesinlikle tampon ilk kullanımda ben de zorlandım ama sonrası çok rahat oldu. Kotez kullanıyorum başka marka denemedim. Boyutları var, ben en küçüğüyle başlamıştım ama sızdırma olduğu için super olanına geçtim bundan çok memnunum. Sadece 3 saatte bir değiştirmek lazım toksik şok yapıyor dite duydum dikkatli olmak lazımmış, bilgine.

    18 nisan 2020 22:44