tek gecelik ilişkide zevk alıyor musunuz?

kızlar sorum tam olarak one night stand durumu, yani fuckbuddy o bu değil. bir mekanda karşılaşıp ya da herhangi random bir şekilde yattığınız kişilerle ne kadar zevk alıyorsunuz? veya hangi durumlarda zevk aldınız veya almadınız?

1. Evet ama yurtdışında, Türkiye'de yapmak yemiyor. Çünkü her türlü fanteziyi yapabiliyoruz aman ne düşünür diye düşünmeden. Uzun ilişkide zaman geçtikçe o moda girebiliyorum ben.

23 aralık 2019 15:13

2. cinsel anlamda her şekilde doyuruyor beni ama manevi anlamda bir süre sonra boşluk oluşuyor sebepsiz. yani düşünün ki ayda 3-4 kez tanımadığınız kişilerle tek seferlik one night stand olayına giriyorsunuz ve evet stresli hayat koşullarında bir yere kadar sizi cinsel anlamda doyuruyor pek tabii fakat bir süre sonra ipler kopuyor, hem ilk zamanlardaki aldığınız zevki alamamaya başlıyorsunuz çünkü hormonlar bu olaya da alışmış oluyor hem de bir zaman sonra ortaya çıkan boşluk duygusunu (ki bu evre en tehlikeli evre) hiçbir ten, hiçbir cinsel birliktelik dolduramamaya başlıyor.

cevabım: evet bir süreliğine zevk alıyordum.

23 aralık 2019 15:19

3. Son süslü dediğim gibi ben Türkiye'de cesaret edemiyorum ama yıllardır muay Thai ve krav magayla ilgileniyorum bir de yanımda biber gazı olunca en azından sorun olursa kendime kaçacak fırsatı yarattım.

23 aralık 2019 15:22

4. Üniversite zamanı daha deliydim galiba ons yapıyordum ama sadece kendi evimde. Sonra yaş Kemale erdi(29) şimdi en azından birkaç hafta tanıyorum, işini gücünü öğrenmeye çalışıyorum. Tabii yıllardır tanıdığımız adam bile neler yapar bize fakat karşıma çıkan adamlar her zaman bana güven verdi. Zaten birinin ne mal olduğunu az çok ilk görüşte anlayabiliyoruz artık.

23 aralık 2019 15:26

5. Yurtdisinda cok yaptim ve en en en muhtesem sevismelerimden biri de bu sekilde bir one night stand'dir. hatta one night degil orada kaldigim bir kac gun boyunca her gece seklinde devam etti. Normalde gitmeden 1 hafta falan once okcupid uzerinden lokasyonumu gidecegim yer yaparak aramalara basliyorum. Gidince dogrudan bulusabilecegim birisi olsun diye. O esnada yazismalar stalklar foto alisverisleri derken bir nebze guven olusuyor. Her zaman da onceden tanisilmiyor tabii oradayken de tanisip ayni gun sevistigim kisiler oldu. Oncesinde bazen sehri gezdik, bazen bir suru mekan dolasip iyice sarhos olduk, bir keresinde ertesi sabah erkenden kalkip gitmem gerekiyordu ve aksam 22 civari match etmistik dogrudan bana gel demisligim oldu. Kendi kaldigim yere cagirdim bu zamana kadar yurtdisinda asla tanimadigim bilmedigim eve gitmedim.

23 aralık 2019 15:34

6. Bu nasıl bir yokluk böyle gideceği yerde boş kalmamak için önceden birini aramalar filan

23 aralık 2019 15:40

7. Sana ne anonim 6 namus bekci misin? Tek gecelik iliski ile ilgili soruya girip de nasil yokluk yazmak da gercekten aynstayn'in bile aklina gelmeyecek bir parlak zeka ornegi. Uzun sureli iliskisi olan, senin tabirinle "yokluk" cekmeyen biriysen ne isin var soruda?

23 aralık 2019 15:45

8. Bunun kadını erkeği yok. Aynısını erkek yapsa cevabım yine aynı olurdu. Çapkın demiyorum, uçkuruna düşkün diyorum ben. Öyle birisiyle olacağıma ömür boyu yalnız kalırım daha iyi. Siz de böyle gittiğiniz yerde adam aramaya devam edin.

23 aralık 2019 15:52

9. Ayrıca laf söylediğim kızım ons olayı değil. Karşısına birisi çıkar insanın arada olağan üstü bir çekim vardır ve birlikte olunur. Bu biraz da yaratılışımız ile ilgili. Ama erkeksiz ömür geçmez gibi gideceği yerde önceden bir insanın bunu planlaması yokluk, evet.

23 aralık 2019 15:54

10. *kısım