telefonu pornodan temizlemek shjsjsk?

porno sitelerinin safaride yukarı bir şey yazarken öneri çıkmasınını nasıl engelleriz? geçmişi aktiviteleri sildim hala öneri veriyor jxjjdjsjs genel olarak gizlilik adına ne önlemler alıyorsunuz merak ettim ben dümdüz girdim tumblr olanlara falan.

1. 1. Anonim kaybolan libidomu buldum niye aç falan dedin ki 🙄🙄🙄🙄

14 ocak 2018 15:22

2. 2. Anonim gizli sekme nedir hiç kullanmadım ilk porno izleyişim olduğu açık😂

14 ocak 2018 15:23

3. Hahahaha porno soruları saatinden önce yazdım sorry erken saat

14 ocak 2018 15:31

4. Tarayicilarin sol tarafinda secenek butonu oluyot orda gizli sekme secenegini acip aramalari kayit disi birakabilirsin

14 ocak 2018 15:35

5. Safariyi bilmiyorum ama chrome ve firefoxta seçeneklerde yeni sekme aç'ın yanında yeni gizli sekme aç var. Gizli sekme açarsanız geçmişinizde görünmez, browsera yazınca çıkmaz, tumblr adınız şifreniz falan girince kendi kendine doldurmaz (form bilgilerini kaydetmez) ama mesela internet sağlayıcınız hala nereye girdiğinizi görebilir (yani hani işyerinizin internetini falan kullanmaya kalkarsanız yine kayıt altına alınır)

14 ocak 2018 15:37

6. Cevaplar için teşekkürler :d bundan sonra gizli sekme kullanayım. Peki bu mevcuttaki öneri çıkmasını nasıl silebiliriz biliyor musunuz yukarı bir şey yazınca? Safaride Mail adresiyle giriş yapıldığı için mi öyle o

14 ocak 2018 16:19

7. Kedikadın çok teşekkür ederim😇😇 oldu sonunda. Özel -gizli sekmeyi de keşfettim

14 ocak 2018 17:11

8. süslü sözlük olarak bi porno zirvesi mi yapsak ne yapsak fsjsdıogjsıofjsıofj

14 ocak 2018 17:30

9. Kardeş nası giriyosun yasaklı sitelere tel den yardımcı ol plznsödk

15 ocak 2018 01:58

10. son anonim telefona vpn indiriyorsunuz mis gibi giriyorsunuz istediğiniz sitelere

15 ocak 2018 02:08