telefonum bozuldu yenisini almam lazım önerisi olan var mı?

şu an huawei p smart 2019 kullanıyorum 1.5 yıl oldu alalı kamerası hariç memnunum. dayansaydı black friday indirimlerini bekleyip iphone 11 alacaktım ama şarj kısmı bozuldu ısınıyor ve biraz açıldı muhtemelen şarj edemeyeceğim bir daha ve android telefonu yaptırıp o kadar para vermek istemiyorum. asgari ücretle çalışıyorum, biraz birikmişim var ama başka gerekli bir şey için kullanmayı düşünmüştüm süslüler siz olsanız yine de iphone 11 vb bir şey alır mısınız n'olur linçlemeyin asgari ücretle çalışıyorsun ne iphone u demeyin. ya da ön kamerası iyi olan başka bir öneriniz var mı ya da yaptırsam sizce ne kadar olur, beni ne kadar idare eder?

1. İlla iphone 11 almana gerek yok alt modellerinden de alabilirsin ben dört senedir iphone 7 kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Asgari ücretle çalışıyo olsam birikimimi iphone 11 e gömmezdim en azından yarı fiystlı bir şey alırdım.

6 nisan 2021 12:39

2. 11'in ön kamerası berbat süslücüm onun için alcaksanız almayın. bana sorarsanız da ek bir gideriniz vs yoksa aile ile yaşıyorsanız alın bu paralara telefon ama yok kira vs ödüyorsanız bence böyle bir borca girmeyin.

6 nisan 2021 12:43

3. süslü eğer iphone 11 istiyosan ve tamiri fazla tutmuyosa telefonunu yaptır biraz daha biriktir

dersen ki yo iphone 11 zorunlu değil ama illa iphone olsun alt modellerine bakabilirsin 8, xr vs. iphonelar uzun ömürlü telefonlar ama tabii bütçe senin bütçen

iphone olmasa da olur dersen xiaomi tek geçerim tabiki f/p telefonları tamamen

6 nisan 2021 12:45

4. ben sadece ön kamerası iyi olan ve verdiğim paraya değecek bir f/p telefon istiyorum android telefonlar hemen bozuluyor uzun ömürlü olsun diye böyle düşünüp heves etmiştim, android model önerisi olan varsa uygun fiyatlı kamerası iyi o da olur süslüler. Ben pek bulamadım çünkü.

6 nisan 2021 12:52

5. iPhone X aldım 2.el temiz 5kya çok memnunum

6 nisan 2021 13:00

6. son süslü, annem 7 senedir aynı iphoneu kullanıyordu, ben 5,5 sene se kullanıp yer probleminden sıkılıp eskisini anneme verdim 2. nesil se aldım. şimdi annemin eski iphoneunu babam kullanıyor:d ben de iphonedan önce çok önyargılıydım, almam çok para falan diyordum ama gerçekten aşırı sağlam ve rahat telefonlar. param oldukça appledan asla şaşmam. benim için piyasadaki en eski iphone > herhangi bir android.

6 nisan 2021 13:06

7. a6 ben de çok özeniyorum yıllarca kullananları nasıl kullanıyorsunuz benim hemen bozuluyor gerçekten keşke ben de bu kadar uzun yıllar kullanabilsem.

6 nisan 2021 13:07

8. 2017den beri iphone 8 plus kullanıyorum inanılmaz memnunum çok şükür hiç kasma donma falan yapmadı nazarlar değmesin ki elimden düşmez telefonum ama onun öncesinde o dönemin favorisi galaxy s6 almıştım 1,5-2 yılda bozuldu kastı ağırlaştı aynı şekilde annemin yepyeni android teşefonu ve çok da kullanmaz öyle saatlerce falan 1,5 yılda kasmaya ağırlaşmaya başladı iphone gerçekten uzun ömürlü bir telefon

6 nisan 2021 14:19

9. Ama almışken bence de yüksek bir model alın ki işinize yarasın. Şimdi anneler günü geliyor belki kampanyalar olur

6 nisan 2021 14:20

10. Oppo reno 4 proya baktım ben de kamerası iyi diyorlar diye ama 5 bin değer mi bilmiyorum uzun vadede kullanmak istediğim için biraz üst model heveslenmiştim daha önce iPhone 11 gibi teşekkürler süslüler fikirleriniz için umarım yapılır telefonum uygun fiyata 😓

6 nisan 2021 14:45