temu dan alışveriş yapanlar, kart bilgilerimiz konusunda sıkıntı oluyor mudur ?

yapı kredi den ödeme yaptım, biraz para kesmiş nedenini anlayamadım. ilk defa yurt dışından ürün alıyorum kart bilgilerini kaybetmedim ama şüphe düştü içime, para keserler diye.

1. sonradan kartı otomatik kaydediyormuş ben de birkaç gün sonra fark ettim sildim alışverişten sonra mı kesmiş ss?

13 temmuz 2024 20:23

2. Geçen ay sadece temu alışverişi yaptım o günden beri kartım dolandırıcıların elinde önce adres güncelleyin mesajı geldi sonra linkler iki günde bir mesaj geliyordu üyeliğimi sildim kartı iptal ettim

13 temmuz 2024 20:27

3. a2 sipariş eline ulaştıktan sonra mi üyelik sildin? eline ulaştı mı eksiksiz?

a1 hayır ödeme esnasında banka kesmiş diye tahmin ediyorum henüz aramadım

a3 evet duydum ama nasıl yapılıyor bilmediğim için aldım bir kere. Kartı kaydetmedim ama içime kurt düştü siparişi iptal etsem kaç günde param yatar acaba iptal eden var mi

13 temmuz 2024 21:38

4. temunun amk ben bu kadar leş uygulama görmedim, aramalarım çok alakasız sonuçlar veriyo, shein gibi alakalı ürün önerileri yapamıyo, arayüzü hiç güven vermiyo.. bi yapay güllü sarmaşığı bulucam diye iki saat harcadım sildim şimdi shein devam ya

13 temmuz 2024 21:53

5. Elime eksiksiz ulaştı memnun da kaldım ama değmez gerçekten yıllardır shein kullanıyorum sheinden devam

13 temmuz 2024 22:42

6. Pff ne güzel haberim yoktu temudan,gördüm girip çer çöpe 2bin verdim:////

14 temmuz 2024 12:35

7. benim de a6 burda haberim oldu keşke olmasaydı 3600 verdim umarım çöp olmaz ve kart bilgilerim telefon vs sıkıntı olmaz diye dua ediyorum

14 temmuz 2024 14:20

8. Geçmiş olsun süslüm,olmaz diye ümit ediyorum ben de.olacak olunca trendyoldan bile oluyor.telefon kılıfı,diş fırçası saklama kabı gibi elle tutulur bi şey de almadım ama iptal etmek de istemiyorum🥲

14 temmuz 2024 14:22