tepkikolik son videosunu izlediniz mi ?

sibil o kadar itici ki polina ve sude gözüme pamuk gibi gözüktü.ceren ceylan ise kendi profilinde herkese atar yaparken gelmiş burada her yoruma haklısın,doğru söylüyorsun aslında artık öyle değilim kanalıma geri gelll çağrısı yapıyor hshshsh

1. Bence aralarındaki en tatlı sibildi. İzlerken beni tek yormayan sibil oldu, çok sevimli buldum. Bence çok pozitif bi kız, benim enerjimi yükseltiyor. Ben de polinayı izlerken şiştim, konuşmasında bile bir depresiflik hissediyorum. Benim modumu çok düşürüyor.

20 aralık 2020 01:07

2. ceren ceylan çok bozuldu yorumlara ve gerçek tepkisini belli edemedi gibi geldi bana. sibilin de kadın kadının düşmanıdır yorumu çok yersiz ve gereksizdi. o kadar kadınlar üzerinden para kazanan insanlar bari bunu yapmasın yalandan da olsa

20 aralık 2020 01:43

3. ceren ceylan asla konusamıyor ya bir şey söylüyor gülüyor geçiştiriyor hele sonda sude güzel güzel konuşuyor ceren engelle geç allah belanı versin demekten baska bir şey bilmiyor galiba kelime dağarcığı o kadar küçük ki hayal kırıklığı iki ayrı mı yazılır diye duraksadı bi başta anlayamadı hshshsh

20 aralık 2020 01:49