hehehe terazi köpek olur, ama asssla memnun ollmaz. başak sömürür, ilişkinin suyunu bile içer. terazi söylendikçe başak gerilir, başak'ın gerilip ayrılma ihtimalinde terazi tekrar köpek olur. böyle sonsuza kadar sürer.
Burçlara inanıp mı ilişki yaşayacağınız kişiyi seçiyorsunuz gerçekten? Bana çok değişik geliyor. Neyse, ben teraziyim eşim başak. 9 senelik ilişkimiz var ilişkimiz var 2 senedir evliyiz. Bilemiyorum.
Anonim 1 neden oyle dediniz, terazi kopek olur derken yalvarir yakarir kul olur kapisinda mi demek istediniz?
Karsimdaki basak erkegi cok duzgun birine benziyor, sömürü ile ilgili bir durum yasanacagina pek ihtimal vermiyorum açıkçası
Anonim 2, elbette ama burclarin da uzerimizdeki etkisini yok sayamiyorum ben sahsen
Anonim 3, hayir, iliski yasayacagim kisiyi burcuna gore secmiyorum. Sadece su an görüştüğüm kisinin burcunu sordum. Mutluluklar diliyorum size
başak dediğimiz insan, ne kadar kusursuz görünürse görünsün -ki zaten hedefi kusursuz görünmektir- full defo doludur. normalde yadırgamayacağınız kusurları sırf mükemmel görünmek uğruna gizleyip, maskeler. bu uğurda yalanlar akar.
terazi ise, burada da bir soruda konuşulmuştu, "genelleme" olarak en çok kocamköylü burç. malesef yani. tüm arkadaşlıklarını bu uğurda bitirir. ilişkiyi putlaştırmak uğruna kulaklarını kapatır. sorun şu, kendi de tüm bu kusurları bilir -zira aptal değil- ama ilişkide yokmuş gibi davranır. etrafında adamın eksiklerinin söylenmesinden hoşlanmaz ama kendisi de asssla susmaz.
bu susmamak sadece ilişki olarak düşünme. ilişkideki hataları bildiği için sindiremez ve sürekli hayatından şikayet eder duruma gelir. sanki o hayattı o hale o ilişki ile getirmemiş gibi. kendi şikayet ettikçe çevresi tetiklenir.
bir de başak kendine herrr şeyi hak görür. başak toprak grubunun ikizleridir hatta ya. :/ bak tadım kaçtı iyice.
yine de bu ikili görülebilecek en kötü ikili değildir. en kötü ikili ikizler-yengeç'tir.
tüm bunlar benim şahsi genellemelerim olup, hiçbir burç grubu tetiklenmesin nolur. birebirde böyle şeylerin böyle ilerlemeyeceğini ben de biliyorum.
ama koç-yengeç, ikizler-yengeç, aslan-ikizler, balık-boğa, balık-oğlak falan çok yaygın bence.
Ay anonim 1 suslu cok tesekkur ederim uzun uzun aciklamissiniz <3 Ben pek kocamkoylu sayilmam, red flag gorunce hemen kacarim ama sevince de dibine kadar seviyorum hakikaten. Karsimdaki basagi cok cok iyi tanımıyorum henuz, o yüzden cok yorum yapamayacagim.
Siz burclardan anliyorsunuz sanirim, yuz verdim astarini istiyor demezseniz eger bir de balik kadini-basak erkegini sorabilir miyim?
balık da başak da oportünist insanlar bence. yani bunu duygusala yansıtmasa da, hep kafası maddi gelirlere çalışıyor ikisinin de. bu uğurda cimrileşedebiliyorlar. fakat ikisi de kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor.
şimdi farkettim bak çok benziyorlar.
fakat balık pasaklıdır. başak kudurabilir bu duruma. başak çok düzenli-titiz değildir, başak düzenli ve titiz olunmasını ister sadece. yani yaptırabileceği her işi sınırları zorlarcasına anlayışsızca da mükemmelleştirmek gibi.
şey gibi; eve gelen temizlikçiyi asla beğenmez, ama kendi belki o kadar temizlik yapamıyordur.
ilişki olarak hiç görmedim sanırım.
Ben bi Başak olarak Başak erkeğinden nefret ediyorum ama terazi daha sıcakkanlı daha olumlu bi burç olduğu için anlaşabilirsiniz belki.
Başak burcu başlarda efendi ve kusursuz, ideal görünür.
Tanımaya başladıkça, içinden takıntılar, saplantılı düşünceler çıkar.
Ben bu kadar her şeye takılan, kafayı takan bi burç daha görmedim.
Zaten genel olarak evinden dışarı çıkmayı, hele ki plansız programsız çıkmayı hiiç sevmez.
Teraziyse bi o kadar plansız, programsız, spontane hareket eder. Bence daha hareketli, sosyal ve eğlencelidir.
Başakların bir diğer özelliği, olduğu yerde vızıldanma. Zaten evden çıkmadığı gibi, mükemmelliyetçiliği, hiçbi şeyin mükemmel olamayışından bitmeyen mutsuzluğu insanı yer bitirir.
Çok komik ve esprililer. Zekiler, kafaları zehir. Ama o kadar. Size bi faydası olmaz zekalarının.
Başak benim için asla kategorisine girdi. İkizler erkeği bile en azından eğlendirir. Bu başak tam okb