tesettür için kuaför önerisi avrupa yakası?

avrupa yakasında işini iyi yapan saça ombre yapabilecek iyi bir tesettür kuaförü var mıdır?

1. Ombre gibi isikta belli olan bir islemi gorunmeyecek olan saca neden yapar insan?

3 nisan 2019 16:24

2. neden yapmasın?

Kadınlar öncelikle kendileri için güzelleşirler. Baş örtülü kadınların kendileri için güzelleşmeye hakkı yok mu? Ne kadar sığ düşünüyorsunuz.

3 nisan 2019 16:31

3. Soruyu açarken böyle saçma cevaplar göreceğimi biliyordum. Tesettür kuaförü demek kuaförün dışardan görünmemesi(çoğu kuaföre dışardan bakınca içeriyi görürüz hani) ve erkek çalışan olmaması.

Ve neden ombre yaptırmasın ki? Benim kapalı arkadaşım saçlarını düzleştiriyor bazen. Malum zihniyetli erkekler gibi herr şeye karışıp sonra gider onları eleştirirsiniz bir de.

3 nisan 2019 16:46

4. Klasik kendi icin yapiyor erkek icin degil bilmemne yazmissiniz. Keske 1 cumlelik olan cevabimi guzelce okusaydiniz. Demisim ki; isikta belli olan bir islem. Kendi icin yapsin super tamam ama isik olmadiginda yani kendi kendine evde otururken gunes isigi olmadigindan gorunmeyecek bir islem. Robot gibi ayni cevabi her yere yazmaya alismissiniz. Kendi icin yapiyor ok aksini soyleyen yok zaten sorun kendisinin dahi göremeyecek olmasi

3 nisan 2019 16:58

5. Anonim 1 ağır saçmaladın. Evde gayet de belli oluyor. Sanırım sizin ev karanlık😕

3 nisan 2019 17:04

6. İyi de var böyle kuaförler, soru soran kişi olmayan bir şeyi yaratın dememiş ki, bu kuaförler içinden birini önermenizi istemiş. Soru sahibinin bulduğu bir tanım ya da tabir değil bu.

3 nisan 2019 17:26

7. Anonim 1, annem kapalı ve saçlarında ışıltı var. Bazen fön çektirip (özellikle kuaföre gidip çektiriyor) evin içerisinde açık dolaşıyor. Bunu seviyor. Hatta misafirliğe gittiğinde de bazen bunu yapıyor. (günleri olduğunda vs) bunu seviyor, bundan mutlu oluyor. Ayrıca evde de bu saçlarındaki ışıltılar gayet belli oluyor.

3 nisan 2019 17:57

8. Sanane anonim 1

3 nisan 2019 17:58

9. Ombre evde gözükmez mi Djfkflgl ombrenin ne olduğu hakkinda bi fikriniz var mi

3 nisan 2019 17:58

10. Ayrıca sizde herkese öyle itiraz etmeye, kızmaya, kötülemeye öyle alışmışsınız ki yardım etmek yerine direk öfke kusuyorsunuz.

Soruyu soran süslüm, biz esenyurtta oturuyoruz eğer size uzak olmayacaksa kuaför ismi verebilirim.