tinder hesabımda az önce meraktan tercihlerimi kadınlar yaptım ve 10 kadından 6sı tesettürlüydü?

bulunduğum bölge iç anadolu falan da değil. tesettürlü olup tinder kullanan süslü var mı? amacını bilerek mi kullanıyorlar, neden kullanıyorlar vs biraz anlam veremedim ve şaşırdım. tinderdan normal tanışmalar ilişkiler oluyor mu?

1. Seni linç ederler ss. Sabah sabah buna hazır mısın :d

24 nisan 2021 10:39

2. Ya linç edilenecek ne dedim ki :( gerçekten şaşırmıştım.

24 nisan 2021 10:44

3. Ee yani sonuç? Senin hormonların var onların yok mu provoke etmek icin açılmış Bi soru olduğunu düşünüyorum işine bak bacım.

24 nisan 2021 10:47

4. Ya hayır neyi provoke edicem gerçekten merak ediyorum. Hormonları var tabi de yani tesettürün mantığına aykırı değil mi? Anlamadım gerçekten tinderı seks için kullanıyorlar mı?

(Kullanıyorlarsa da kullansınlar yargılamıcam merak ettiğim bir şeyi soruyorum ve kutuplaştırarak siz provokasyona çekiyorsunuz)

24 nisan 2021 10:49

5. Tinderı az da olsa seks dışında belki düzgün birini bulurum umuduyla kullananlar da var bknz:ben illa tesettürlü olmaya gerek yok yani

24 nisan 2021 10:54

6. Benim de 20 li yaşlarda kuzenim anlattı tesettürlü kızlar arasinda lezbiyen ilişki acayip yayginmis. Galiba evlenene kadar cinsel ihtiyaçlarını gidermek için yapıyorlar. Erkeklerden korkuyorlarsa demek. Haksizlar mi bence haklılar.

24 nisan 2021 10:56

7. Lezbiyen ilişkiyi erkeklerden korktukları için yaşamak mı? Bir insanın böyle bir dürtüsü yoksa homoseksüel bir ilişki yaşayabileceğine inanmıyorum.

Düzgün ilişki arıyor olabilirler tabiki de.

24 nisan 2021 10:59

8. müslümanlıkta evlilik dışı cinsel ilişki zina sayılıyor, ss gayet mantıklı bir şey söylemiş. normal ilişki arıyorlarsa da yanlış yerdeler tinder app amacını dünya biliyor zaten.

24 nisan 2021 11:05

9. Siz tercihinizi kadinlar yaptiysaniz kendi cinsiyetiniz de kadinsa evet lezbiyen iliski arayisinda olan kisilerle match ediyorsunuz. Bu kadar sasiracak ne var anlamadim? Kapanan her insan kendi istegiyle kapanmiyor oncelikle aile baskisi, cevre baskisi diye bir sey var. dolayisiyla sirf kapali diye dinin butun kurallarina uydugunu varsaymak yanlis. Sirf acik diye birine nasil bu kisinin inanci yoktur diyemezsek aksini de diyemeyiz.

24 nisan 2021 11:08

10. Cinsiyet tercihini kadınlar yapınca kadın olduğum için karşıma lezbiyenler ya da kadınları seçenler çıkmıyor. Tüm kadınlar çıkıyor. 2014ten beri kullanıyorum.  Fonksiyon uydurmayın. Ayrıca açık birisinin inançlı olmasıyla tesettürlü birinin seks için kurulmuş app kullanması aynı şey değil. Seks yapmalarına karşı da değilim ama tesettüre girecek kadar inancına bağlı birinin uygulamada olmasına şaşırdım çevre baskısı varsa nasıl yüzünü boy boy fotolarını bu uygulamaya koyabiliyor? Ben garipsedim ama sorun bendeymiş demek ki

24 nisan 2021 11:17