tipine bakmadan size yürüyen tipsiz erkeği nasıl reddedersiniz?
kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. genelde böyle konularda erkeği savunuyorsunuz ama yine de yazıcam bıktım çünkü. fakülteden bi çocuk var sürekli benimle ilgileniyordu kahve alıyordu falan. kendisi benden kısa, kilolu, bakımsız ve daha önce hiç ilişkisi olmamış içe dönük bi tip. cemre demirelin baya kilolu ve kısa olduğunu hayal edin. hani bende dünyanın en güzel kadını değilim ama onun liginin baya üstündeyim. zaten linç yiyeceğimi düşündüğüm kısım bu. üstelik nasıl anlatsam bilmiyorum ama inanılmaz dişil enerjisi yüksek biri konuşma tarzı hareketleri falan zerre ilgimi çeken biri değil. geçen sene o dönem bana açıldı ve bende yüzüne doğrudan tipim değilsin üzgünüm dedim. her yerden engelledi bi daha da yanıma gelmedi zaten. okulun açılmasına iki gün kala bana izmire geliyorum görüşelim yazmış. yazmıyorum ignoreluyorum ama sürekli ısrarla konuşmaya çalışıyor. alttan alttan laf sokuyorum çirkin bulduğumu ve kendisini istemediğimi belirtiyorum ben toksik ilişki severim zaten falan diyor. tatlı bir ilişkimiz olacak inanıyorum falan yazmış ortada hiçbir şey yok. benimle bi şansı olacağını düşünmesi bi tık rahatsız etti ve kalbini kırmak istiyorum. çok götü kalkık geliyorum kulağa biliyorum ama kendinizi bu bahsettiğim tarzda bir erkeğin yanına koyun sizde allah gibi kalırsınız yanında. ağzının payını nasıl verebilirim şuna ya