tirnak şeffaflığı hakkında, fotoğraflı?

kizlar benim tırnak uclarim goruldugu uzere şeffaf.. ne kadar bakim yaparsam yapayım o istediğim beyaz görüntü olmuyor. mix up kullanıyorum, biotin kullanıyorum, tırnak sertlestirici vs hepsini kullanıyorum. bunun bir çözümünü bilen var mi? (link: https://resimyukle.io/dquxm1sqbe.i )

1. Adı süslü olan platformun medya kısmında o kadar bakımsız garip eller görüyorum ki saçma sapan süremedikleri ojeleri filan paylaşıyorlar. Onlardan sonra sizin elleriniz gayet iyi geldi şeffaf olması da kötü değil bence. Sorunuza cevap olmadı ama bence güzel tırnaklarınız.

13 mart 2021 11:28

2. Benim tırnaklarım da şeffaf ve güldü sanırım tırnak yapımın adı geniş kısa, hemde uzamayıp soyuluyorlar....

13 mart 2021 11:34

3. bende de ayni problem var. oncelikle yediklerime cok dikkat ettigim zamanlarda bir duzelme oluyor. yani dengeli beslenme, tam tahil, bol sebze ve kaliteli yag ve bol su icmek vs.

bunun disinda hemen hemen her gun Alterra'nin tirnak bakim yagi var portakalli onu kullaniyorum, uzerine de tirnak sertlestiricisi (essence'in) suruyorum.

el kremi olarak vichy'nin el ve tirnak kremini suruyorum. ozellikle tirnak bakimini da kapsayan el kremlerinin ise yaradigini dusunuyorum. bircok el kremi denemis bir insan olarak el kreminde de iyi kaliteye biraz tuzlu olsa da para vermek gerektigini dusunuyorum.

bu bakimi duzenli sekilde yaptigim zaman iyilesme gozlemliyorum.

13 mart 2021 11:35

4. An1 tesekkur ederim :)) an 3 özellikle dengesiz ve yetersiz beslendiğimi söylemeliyim. Belki de sebebi budur. Dediğiniz el kremini deneyeceğim, teşekkürler.

13 mart 2021 11:37

5. Ay anonim 1 duygularıma tercüman olmuşsun. Bakıyorum oje kurtarın beni bu elden diyor ama büyük bir özgüvenle fotoğraf paylaşılmış asfhj

Soru sahibi süslü tükettiğiniz kalsiyum miktarını artırınca daha beyaz bir görünüm olacaktır.

13 mart 2021 11:39

6. An5 kalyon sertlestirici kullanıyorum elim ayağım stoklarimin bastaci kendisi. Dis macunu fikri biraz korkutucu geldi ama denemekten zarar gelmez herhalde :))

13 mart 2021 11:41

7. kalyon denedin mi süslü? bir de eski anam babam usulü bildiğimiz canım bepanthen krem (gizlinot: Merhem değil) bepanthol olmadan önce tırnaklarımı bembeyaz yapardı, şimdi o etkisi pek yok, o etkiyi yaratan madde nedir ama bilmiyorum, eğer evde bunlardan varsa avcunuzun içine sürüp o şekilde kazıyarak tırnaklarınızın içine almayı deneyin, hep işe yaramıştı bu, ha bir de beyaz diş macununu da kuruyken avcunuzun içine sıkıp aynı şekilde tırnak içlerinize almayı deneyebilirsiniz, biraz bekletip yıkayın sonra.

13 mart 2021 11:43

8. Normali beyaz mı olması gerekiyor? Yukarda kalsiyum falan denmiş, ben kendimi bildim bileli her gün 1 kase ev yoğurdu yerim, çok sık süt içerim, her çeşit peynire bayılırım. Benim şeffaf...

13 mart 2021 11:48

9. Şeffaf olması güzel ki kırılma falan yoksa. Benim opak krem rengi kendiliğinden biraz bile uzasa bakımsız gibi duruyor sarıya kaçıyor çünkü rengi

13 mart 2021 17:17