tragus piercingi olanlar nasil kulaklik kullaniyorsunuz ?

susluler ben 3-4 hafta once tragus piercingi yaptirdim ama yaptirmadan once kimsenin beni uyarmadigi ve kendim de dusunemedigim bir durum oldu. kulaklik kullanamiyorum, ne zaman taksam kulaklik piercingi ileri dogru ittiriyor ve rahatsiz ediyor. suan hala deldirdigimde takili olan piercing duruyor ve demiri birazcik uzun. acaba bunlarin daha kisa demirli olanlari mi var? ya da henuz daha alisamadigim icin mi boyle geliyor? uzun zamandir tragus piercingi olanlar yazabilir mi acaba?

1. suslu benimki suan dediginiz gibi arkasi duz olanlardan ama bar kismi cok uzun sanirim ve deldirdigim yer bir sure degistirme dedigi icin mecburen bunu kullanicam bir muddet daha. one dogru ittirince kulakligi takabiliyorum ama rahatsiz bir his olusuyor, o da sanirim alismakla ilgili. Biraz zaman gecsin demiri daha kisa olan piercing arastirmasina gireyim o halde :)

28 temmuz 2022 16:52

2. 3 yildir tragus piercingim var Ben de 1-2 ay kadar takamamistim ama canim acidigi icin... airpods kullaniyorum ilk zamanlar piercingi elimle biraz kaldirip kulakligi yerlestirip piercingi ona gore hizaliyordum itme durumu olmuyordu.

28 temmuz 2022 17:52