trip- naz çekme ?

aşırı düz bi insan olmama, erkek arkadaşıma doğru düzgün trip atmamama, naz yapmama rağmen, kırk yılda bi yaptığımda anında sert tepki veriyor, asla alttan alma gibi bi huyu yok aşırı sinir oluyorum ya. millet dakika başı trip atar ama el üstünde tutulur ben yapınca çekilmiyorum resmen. aranızda böyle bi durum yaşayanlar var mı? varsa tavsiye verebilir misiniz?

1. Bazı erkek öyle oluyor ya şanslıysan trip çekene değilsen çekmeyene düşüyorsun sanırım :D

31 mayıs 2018 00:15

2. Benimki de bu model.

Sabır diliyorum ve tavsiyeleri okumak icin takipteyim 👀

31 mayıs 2018 00:23

3. Sürekli mıy mıy davranmadığınız için kırk yılda bi yapınca adam da akıllı hemen ters tepki gösteriyor ki bi daha yapmasın.

31 mayıs 2018 00:24

4. benim bir eski de böyleydi ki gerçekten çok sakin rahat bir insanımdır yani trip falan yapmam kolay kolay. sinirlendiğim bir konu hakkında iki cümle söyleyeyim umrunda olmaz saçma sapan tepki verirdi. bende sinirden uyuyamazdım ama salak ben ayrılmadımda. öf ilişki içinde neden bu kadar salaklaşıyor insan. bak yine aklıma geldi gıcık oldum kendime. valla adamın kişiliği böyleyse yapacak bir şey yok ya da size karşı da böyle olabilir. yarın gider saçma sapan devamlı sorun çıkaran bir kadına da aşkım canım der yani...

31 mayıs 2018 00:38

5. Erkek arkadasiniz anlayissiz bir öküz demek ki, azicik naz niyaz çekmeyi kendine yediremeyecek kadar da egolu. (Naz niyaz erkekten de gelebilir bu arada, Cinsiyetci bir sey kastetmiyorum)

31 mayıs 2018 05:58

6. aha benimki. savunması da şu şekilde; benden önce uzun süreli birlikteliği olmuş. o kız da çok trip atıyormuş. artık dayanamıyormuş trip olaylarına vs vs. ben biraz ters bir insan olduğum için, ki bende ayda yılda bir trip atarım, kırk yılda bir yaptığım nazı çekemiceksen bende senin bu kıyaslamalarını çekemem kusura bakma diyip resti çekmiştim. ufak ufak düzeldi sonra.

31 mayıs 2018 11:35

7. Ben de böyleyim ve normali bu. Naz niyazla trip tavır aynı şey değil. Benim tribe ve tavıra en ufak bi tahammülüm bile yok köpek gibi aşık da olsam çekemem. Egoyla alakası yok düzgün iletişim kurmak istiyorum sadece.

31 mayıs 2018 13:11