tusa hazırlanan veya hazırlanmış süslüler, tustime indirimi kazandım. dershaneye yazılmalı mıyım ?

%50 indirim kazandım. süreç hakkında detaylı bilgim yok, yeni yeni araştırmaya başladım. şu an iyi bir fırsat diyip yazılmalı mıyım, yoksa ortalama sayesinde bu dershaneden veya bi başkasından böyle bir indirim yakalayabilir miyim ? dershane kalitesi hakkında deneyimli olanlar da fikir belirtirse çok sevinirim.

1. 2. Sınıfım bu arada, belirtmeyi unutmuşum.

25 mart 2021 17:39

2. Hangi ildesin başka dershane var mı? Ve fiyat ne kadar?

25 mart 2021 18:22

3. Evet diğer tus dershaneleri de var. 12 bin tl dediler.

25 mart 2021 18:26

4. dershanedense ders ders iyi hocalardan toplamayı mantıklı buluyorum. şu an her dersin iyi hocasına ulaşma imkanı var. 4-5 bine farma altun vip de alsan 12 tüm dersler 12 bini bulur ya da bulmaz. Ama tabii daha 2. Sınıf olduğun için stajlar için de dershanenin minimal bi destekleyici etkisi olabiliyor.

Tustime'ın kitapları güzel, bazı hocaları güzel bazıları eh diyebilirim. ben sadece online olduğu için time'a kayıt olmuş bir insanım, dershane düşünmüyordum yoksa. Pandemi sayesinde diğer dershanelerde de online eğitime geçti ama data kitaplarına bile hakkımızı helal etmiyoruz yazan bir kurum yani online eğitimde sıkıntı yaratabilecek ve pandemi biter bitmez onlineı kapatabilecek bi imajı var benim gözümde. Ve dershaneler 25 bine dayanmışken değmez diye düşünüyorum ama kayıtlı olanlar daha detaylı yorum yapacaktır.

25 mart 2021 18:33

5. Teşekkürler a3, uzun uzun açıklamışsınız. tusdata konusunda katılıyorum. Her konuda tutumları çok agresif. Bir de sanırım derece öğrencileri dışında çok ilgili değillermiş ama tabii beğenen kesim de az değil.

Farma altunu duymuştum ama diğer dersler konusunda iyi olanları bilmiyorum, biliyorsanız söylerseniz çok sevinirim.

Ben de kararsız kaldım, sonradan pişman olur muyum diye. özellikle de daha ne istediğimden bile tam olarak emin değilken.

25 mart 2021 18:52

6. tıp akademisi biyokimya mikrobiyoloji özellikle, stage doctors özgür aydın pediatri, bilgi bilek büker ya da atilla uslu dahiliye için olabilir tustime bora hoca da çok iyi, dr patoloji emrullah beyazyıldız falan aklıma gelenler.

25 mart 2021 19:33

7. Tekrardan teşekkürler a3 harikasınn