tvmisha/defne büyükduman izleyeniniz bileniniz var mı? başına bir şey mi geldi?

ben yıllar önce kendisini lisedeyken izlerdim hatta yurtdışını gezme aşkını bana kendisi aşılamıştır diyebilirim üniversitede fransa/belçika'dayken  akşam açıp vloglarını izlerdim nereleri gezip nerelerde yiyeyim diye. çok seviyorum kısacası kendisini abartı gelebilir ama yeri ayrı bende. ne instagram'da ne youtube'da aktif en son 1 yıl önce paylaşım yapmış. ekşi'de biri talihsiz bir şey yaşadığından bahsetmiş mesaj attım ama geri dönmedi ve baya endişelendim merak ediyorum. bilgisi olan, belki tanıyan birileri veya arkadaşı çıkar mı burada diye sormak istedim.

1. nişanlanıp yurt dışına yerleşince bıraktığını düşünmüştüm. twitch den yayın açıyordu en son ama kötü bir olay yaşadığıyla ilgili bir şey görmedim ben. umarım iyidir, içeriklerini severek takip ediyordum.

13 aralık 2020 15:26

2. sanıyorum nişanlısıyla ayrılmış fotoğrafları yok çünkü. eskiden hesabında vardı diye hatırlıyorum çok emin olmamakla birlikte.. üzüldüm inanılmaz tatlılardı çünkü :/

13 aralık 2020 15:30

3. Nişanlısı kimdi süslü :(