twitch yüz gostermeden muhabbet?

susluler ben yuzumu gostermeden kitap olur dizi film olur ustune sohbet etmek istiyorum. youtubeda telife giriyor cogu sey. twitch de de hep oyun yayincilari vs var yuzlerini gosteriyorlar sizce sansim olur mu ?

1. Peki samimi bir sohbetle ne kadar surede bagis toplanilabilir sizce? Ve ne kadar? Youtube hakkinda az cok bilgim var ama twitch icin yok. Sadece youtube a gore parayi hemen verdigini biliyorum

12 ağustos 2020 06:03

2. Güzel kız fotosu koyup mayın tarlası oynasan daha çabuk para toplarsın öyle diyim

12 ağustos 2020 07:31

3. bence çok iyi dene yani süslü. yüz göstermeye benim de cesaratim olmazdı direkt yayın yapmak daha kolay geliyor. hemen değil ama zamanla illa izleyicin olacaktır. konuşacak şeylerim olsa ben de yayın yapartdım twitch'te

12 ağustos 2020 09:30

4. anon4 ben masumdum...

12 ağustos 2020 09:33

5. Twitch Türkiye için konuşursam maalesef güzel/yakışıklı olacaksın ya da ergen abaza muhabbeti yapacaksın. En çok izlenen çoğu kişi bu şekilde. Aklı yok fikri var derler ya cidden öyle her konuda konuşup sürekli küfür eden, rp yapan bomboş insanlar. Ya da a. deniz gibi güzel bir yüzün olacak saf saf kıkırdayacaksın sadece. Ha gene 1k civarı izlenen kaliteli insanlar da var mı var ama çok azlar cidden. O yüzden bir iki kişiyi izliyorum ben de sadece.

12 ağustos 2020 14:38

6. Bazen ben de "madem oyun oynuyorum, yayında oynayayım bari" diye düşünerek bu işe kalkışmaya çalıştım. Fakat benim devam ettirememe sebebim internet upload hızımın çok düşük olmasıydı. Ona dikkat etmeni öneririm. Yüzünü göstermeden yavaş ilerleyebilirsin fakat yapacağın içeriğin kalitesine güveniyorsan zaten ilerlersin yani. Yüzünü göstermezsen sadece daha yavaş olur. Hatta eğer başlarsan oaylaşmayı da unutma ki destek olabilelim :)

12 ağustos 2020 15:36

7. Susluler cok tesekkur ederim cevaplariniz,yorumlariniz icin :)

Youtubeda da kanal acmayi dusunuyorum ama bazi konularda konusurken ifsa olmak istemiyorum o yuzden ona yol aradim :) ama dediginiz dogru ben de cok guzel ve erkek takipciye oynayan kizlar gordum. Ben de olsam onu izlemeyi tercih edebilirdim :)

12 ağustos 2020 19:12

8. Lütfen bu şekilde düşünme. Hepimiz güzeliz, hepimizin kendimize özgü özellikleri var.

Hiç "aman bissürü yakışıklı yayıncı var beni izlemezler." diyen bir erkek yayıncı gördün mü? Bunları gören varsa da alınmasınlar ama çoğu da standart türk erkeği yani.

Dediğim gibi, eğer zaten muhabbetin ilgi çekerse yavaş yavaş büyürsün, hatta belirli bir kitleye ulaştıktan sonra kendini göstermek bile isteyebilirsin.

Bence kendine güven. Hatta istersen bana da ulaşabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum.

12 ağustos 2020 20:28

9. Podcast para kazandırıyor mu bilmiyorum ama yüz göstermeyeceksen podcast daha mantıklı. Ben bulaşık yıkarken ev işi yaparken falan dinliyorum. Gerçi Youtube'dan da açtığım oluyor yüzüne bakmadan dinlediğim insanlar. Yapılabilir yani neden olmasın.

12 ağustos 2020 23:47