twitter’da birinin profiline bakınca karşıdaki kişiye bildirim gidiyor olabilir mi? böyle birşey var mı?

twitter’da kilitli olmayan birinin profilini stalklamıştım birkaç hafta önce sonra hemen profilini gizliye aldı ben de sandım ki yanlışlıkla bişey like’ladım o da anladı ve hesabını kilitledi ama sonra çok geçmeden hesabını açtı tekrar ve demin tekrar profiline baktım işte birşey likelamışmıyım diye kontrol etmeye şimdi de normalde ayda yılda bir bir şey paylaşırken ya da beğeni sayısı bile ayda 1 falan artarken o da hemen birşey rt etmiş demin. offff yani paranoyak olcam sanki profiline bakınca bildirim gidiyor da ona o da hemen girdi twitter’a gibi oldu offf var mi böyle birşey ? benim bildiğim yok ama benim telefonum çok eski twitter güncellemesi bile gelmiyor telefonu yüksek model olanlar ya da bilgisini olanlar paylaşabilir mı?

1. Süslü düzenli olarak stalkladığım biri var evet eziğim neyse ben ıphone kullanıyorum ama o kişi android. Bir zamanlar android kullanmış ve seni ekleyen profiline bakanları gösteren saçma sapan bi çok uygulama kullanmış biri olarak belki o da kullanıyordur diye artık bir stalk hesabı açtım ordan bakıyorum.

23 ocak 2022 22:17

2. Ya hadi ilk seferde like attım diyelim (ama aslında bunu da paranoyaklığımdan düşünüyorum atmadım tabi ki yani ama nasıl yüzde yüzde emin olabilirim ki ama e şimdi asla atmadım nasıl hemen koştu rt yaptı ya offfd rezillik var ya eğer görüyosa baktığımı :(((((((((((

İnstagramını da benzer şeyler yapıyordu kilitleyip açıyodu kilitleyip açıyodu offf nasıl böyle denk geliyo yaaaaaav :((((((

Acilen stalkı birakmam lazım dertsiz başıma dert mi açıyorum ya da kendine dertler uyduruyorum herhalde ona bile emin olamıyoruuuummm

23 ocak 2022 22:18

3. Peki a2 Twitter için de var mı öyle bir uygulama??? Instagram ya da facebook için sanki duymuştum da Twitter hiç duymadım inş yoktur

23 ocak 2022 22:23

4. Süslü ben can sıkıntısından twitter hesabımı bazen kilitliyorum bazen açıyorum bazen de tümüyle siliyorum birkaç gün. Seninle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Birilerinin bakmasından çok rahatsız oluyorsa sosyal medya kullanmasın o zaman. Takma kafana.

23 ocak 2022 22:46

5. Yok ya zaten rahatsız olduğunu sanmıyorum full futbol takip etmiş başka birşey yok da hem bunu kontrol edecek uygulamalar kullanıyorsa o da ayrı bir işsizlik de yani görüyorsa tuhaf oldu ya hadi ilk sefer dersin a bu bana bakmış da aradan zaman geçmiş belki unuttu bile ona baktığımı şimdi tekrar görüyorsa oha bu kız bana mı bakıyo hala olmuştur

Abi baktıysam baktım yani niye tekrar girip kontrol ediyorum ki like attım mı diye yani sanki attıysam geri alabilecek miyim yok aradan haftalar geçmiş ne diye giriyorum ki bende hata işte ders alın kızlar benden mal mıyım neyim maden gördüğünden şüpheleniyorsun tekrar ne demeye giriyosun ki profiline 🤬

23 ocak 2022 22:58

6. böyle bir şey varsa sıçtım ben.

twde stalklarken iki kere baktıysam hep üçüncüde hesabını kilitliyodu baktığım kişiler aynı sende olduğu gibi ama yani ben birkaç kişiye bakıyorum ve hepsinde oluyodu araştırdım tw için profilime kim baktı gibi uygulama var mı diye yokmuş içim rahatlamıştı tesadüf herhalde diye ama a2 dediği gibi bir şey varsa.....vay halime

23 ocak 2022 23:18

7. Aynen a5 işte ben de baktım ama oha yani bak sana da aynısı olmuş kesin var o zaman ya bunlar görüyo hesabına kimin baktığını rezil oldummmm😭

23 ocak 2022 23:22

8. Twitterda birinin profiline baktığınızda bildirim mildirim gitmiyo arkadaşlar. Favlarsan rtlersen gider. Bazen o bile gitmez eğer bildirimleri kapalıysa. Şahsen benim profilimde sadece takip ettiğim insanların bana verdiği etkileşimlerin bildirimi geliyo

24 ocak 2022 00:43

9. Selen başka uygulamalar varmış Selen!! Uygulamadan bişeyden görüyorlar bu kadarı tesadüf olamaz bi bit yeniği var yani :((((

24 ocak 2022 02:56

10. Ay umarım yoktur uygulama falan :...( arka arkaya çok sık baktığında tanıyor olabileceğin şeylere çıkıyor olabilir ama.

24 ocak 2022 14:48