twitterdaki enkaz adreslerini rtlemek işe yarıyor mu?

ne yapabiliriz konumları bildirmek için efektif bir yolu var mı bu işin

1. Bana sanki yazmak da rtlemek de işe yaramıyor gibi geliyor, yani yarıyorsa da çok azdır diye düşünüyorum. O kadar çok böyle mesaj var ki hangilerinin okunup dikkate alındığını bilmek zor. Bunun için uygulama yapılmıştı zannediyorum ama ismini hatırlayamadım, o kadar çok bu konuda bişeyler okudum ki her şey birbirine girmeye başladı.

7 şubat 2023 23:48

2. Süslü yazılımcılar bunun için bir sistem kurdu diye okudum. Telegramdan yapay zekayla kayıt alıp toplu hale getiriyorlarmış. Eğer yalan haber değilse.

8 şubat 2023 00:00

3. depremyardim.com a adresler manuel olarak giriliyor

8 şubat 2023 02:03

4. (link: https://t24.com.tr/haber/ozgun-emre-koc-vatan-emniyete-ifade-vermeye-goturuluyorum,1090539 Devlet nelerle uğraşıyor)

İki gün sonra rt yaptın devlet çalışmıyor gibi gösterdin derler mi

8 şubat 2023 02:47

5. tabi ki işe yaramıyor. rt geç, story at geç... ancak bunları yapanları bir şey yaptım zannettirerek rahatlatır. influencer'lar şu an ruj linki veremeyeceklerinden etkileşimi yükseltmek için, bir işe yarar görünmek için paylaşıp duruyorlar. 112 cevap vermiyor, afad telefonları açmıyor oturup instagram storisi mi takip edecekler? ayrıca konumla ilgili güncel bir şey de paylaşılmıyor, belki 15 saat belki 2 gün önceki paylaşım önüne yeni düşen yeni bir şey gibi paylaşıyor. saatler önce tamamlanmış ihtiyaç listeleri bile yeniden rastgele paylaşılıyor. sadece paylaşanları ve izleyenleri oyalayan bir şey. kayıp insanlar dışında şuarda bina çöktü ekip lazım paylaşımlarını saçma buluyorum.

8 şubat 2023 10:10

6. evet oturup sosyal medyayı takip ediyorlar, işe yarıyor. bilip bilmeden konuşmayın.

8 şubat 2023 13:06

7. seni rahatlatıyorsa sen yine rt et, paylaş ama işe yaramadığını influencerlar bile söylüyor. aslı özdel yeni yazmış 36 saatte şunu anladım ki işe yaramıyor demiş. görkem karman 3 gündür paylaşıyoruz bu aile hala göçükte kimse gitmemiş diye şikayet etmiş. afad hangi bir hesabı takip etsin, hangi birini teyit etsin biraz mantık.

8 şubat 2023 14:44

8. Twitter ve twitchte yapılan ihbarlar değerlendirildi. Bir iki instagirle hemen ikna olup insanları yanlış bilgilendirmeyin.

8 şubat 2023 20:44

9. onlara değil sana mı inanalım. sen paylaş sabaha kadar, şu dönemde ne mutlu ediyorsa onu yapman önemli.

8 şubat 2023 22:00

10. Evet onlar da yanlış biliyor burunlarını instagramdan çıkarmadılar herhalde. Daha az önce izledim ihbar yerlerini takip ediyoruz diyor adam.

9 şubat 2023 11:32