twitterdan bildiğiniz güzel bakan falcılar var mı ?

kafa dağıtmak vakit geçirmek için ama 100 tlye falan bakan olmasın :d

1. A1 gelecek için söylediği hiçbir şey tutmadi mi?

Soru sahibi anlık doğru bilgi istiyosan twitterdan merkur kedisi diye bi hesap var. Ben ona baktırdım, baya her şeyi bildi. Ayrılık sebebi, karsi tarafin özellikleri vs. Düşünceleri, ilişki içindeki durumumuz vs.

Freya ayerf (gerçek tarot), kijini, zefir, merida, wicktarot var. Bunlar (gizlinot: Capslock açık) berbat. Hele freya ve merida en fazla 17/22 yaş arasındalar ve iğrenç bakıyolar. Kijiniye soru soramıyosun, resmen azarlar gibi. Gerzek.

4 nisan 2020 00:08

2. Tinsel şu an bakmıyor sanırım

4 nisan 2020 00:24

3. Tinselin twitterda tam adı ne?

4 nisan 2020 00:42

4. @mikroplariat

4 nisan 2020 00:46

5. Süslü falcı katina, ahlis ile tarot dünyası ve asu tarot okuyucusuna baktırdım 3ü de çok çok iyi. Falcı afrodit vardı bi de o da çok ayrıntılı baktı geçmişi bildi gelecekle ilgili söylediği şeylerin süresi henüz gelmedi. Kijiniyle merida merkür kedisi bence idare eder.

Katina şu an bakım yapmıyo sanırım ahlise baktırmanı öneririm 4-5 farklı desteyle bakıyor.youtube da videoları da var ilk dediğim 3lünün sana fikir olabilir

4 nisan 2020 00:54

6. anonim 1e sonuna kadar katiliyorum. naktayi bilen bi suslu sasirdim su an :D nakta efsanedir an i cok iyi tutturur karsindaki erkegin zihnini okur cok teyit etmisligim var bana hep cikmistir fallarida garip... :/ siddetle tavsiye ederim.

4 nisan 2020 02:53

7. Naktanin instasini tam olarak yazabilir misiniz bulamadım kızlar

4 nisan 2020 02:56

8. Aşk ve yakın gelecekte en iyisi kim ahlis mi ?

4 nisan 2020 03:05

9. instagram hesabi fal_nakta 60 tl ye bakiyor suslu