ucu beyaz kocaman sivilceden nasıl kurtulurum?

patlatmak istemiyorum ama kendi de kurumadi hala. o beyazlik igrenc bir goruntu. elimde niacinamide var onu suruyorum kurutuyo gibi ama tam olarak kurumadi da. sureci nasil hizlandirabilirim en azından bu beyazlik gitsin kirmizi izle kalayim sadece :(

1. ben patlatıyorum akması lazım bence onun:s

29 kasım 2020 11:31

2. Iz kalmaz mi?

29 kasım 2020 11:34

3. Ben patlatıp kolonya sıkıyorum ertesi güne kurumuş oluyor :( iz 1 ayda geçiyor yalnız

29 kasım 2020 11:50

4. Cosrx acne patch

29 kasım 2020 11:50

5. ben geceden biraz çay ağacı yağı sürüyorum sivilcemin üstüne, sabaha kurumuş oluyor.

29 kasım 2020 12:09

6. Suslu bende de oluyor zaman zaman. Cay agaci yagi,dis macunu bende hicbir ise yaramiyor. Dokundugumda asiri aciyor o yuzden sikma islemi de zor. Bir care bulamadim. Soruyu takipteyim

29 kasım 2020 12:15

7. Patlamayın sakın. İçine de akıyor çünkü. Sonra yine sivilce çıkar. Dokuyu sıkarak zedelediğinizden iz de kalabilir. En iyisi kurutucu bir ürün sürün çay ağacı yağı gibi. Niacinamide kurutmaz onu sonrasında kullanın.

29 kasım 2020 12:21

8. Benim de İğneliden sonra oluşuyor bunlar ara ara çay ağacı yağı sürüyorum ama hemen geçmiyor sonra farketmeden elimle dokunmuş oluyorum pıt gidiyor hemen. Instagram'da gördüğüm kurutucu kremler de baya pahalı takipteyim

29 kasım 2020 14:15

9. Patlatma taraftarı degilim ben de kizlar iz istemiyorum :(

Cay agaci yagi baktim arifoglu buldum yakinlarda. Marka fark eder mi sizce

29 kasım 2020 15:50

10. Sivilceyi patlatıp üstüne kolonya sürmek mi..okurken tansiyonum düştü bunu yapacağınıza yüzünüze kezzap atın daha iyi

29 kasım 2020 16:31