urban outfitters ihraç fazlası?

süslüler dolap gibi uygulamalarda bu marka ürünleri çok sık görüyorum. etiketi kesik ya da hafif defolu olmasına rağmen çok pahalıya satıyorlar. bunları bulabileceğimiz instagram butikleri ya da normal butikler biliyor musunuz? zechka'da geçen yıl 30 40 tl ye muhteşem jeanler satılıyordu bu yıl bulamıyorum. özellikle internet üzerinden alabileceğim bir yer var mı zechka gibi?

1. Bakırköy pazarında, Fatih çarşamba pazarında sporcu sütyenleri, büstiyerleri değişik renklerde üstler vardı sporcu tarzı. Onun dışında yine Bakırköy pazarında beynmende 1.500 küsüre satılan kotları 20 liraya satıldığını biliyorum

11 şubat 2020 15:47

2. Geçen hafta beşiktaş cumartesi pazarında da gördüm bir çok ürününü özellikle iç çamaşırları baya çoktu. Braletleri 20 tlden aldım 2 tane çok rahatlar, bi tane de BDG marka mom jean aldım 25 tlye. Onlar da öyle yerlerden topluyo olabilirler

11 şubat 2020 17:31

3. izmirde öyle bir yer var mı peki süslüler?

11 şubat 2020 17:35

4. Hepinize Çok teşekkür ederim süslüler. İnternetten alabileceğimiz bir yer olsaydı çok iyi olurdu ama hep sosyete pazarı tarzı yerlerde oluyor sanırım. Yıllar önce tayin sebebiyle batmana gitmiştim orada bi pasaj vardı mangonun, zaranın, topshop'ın vs elbiseleri çantaları ayakkabıları 5 10 tl oluyordu. Millet çuval çuval alıyordu. Böyle yerler hala var mı bilmiyorum. İstanbula gittiğimde bakacağım artık.

11 şubat 2020 21:03

5. Anonim 4 ankarada sıhhiye sosyete pazarı varmış sanırım böyle ürünlerin satıldığı ama ben hiç gitmedim.

11 şubat 2020 21:06