utanç verici bir soru lütfen dalga geçmeyin ama, tuvalet sonrası temizlik hakkında?

süslüler lütfen dalga geçmeyin kimseye de soramıyorum en azından buraya yazayım dedim. resmen ailem bana tuvalet eğitimimi yanlış vermiş. 20 yaşımdayım bu yaşıma kadar tuvalet sonrası temizliğin popo silme yani ıslak mendille yapıldığını sanıyordum annem hep böyle gösterdi yani bana, hatta diğer insanları anlamayıp ıyy sadece kuru kuru tuvalet kağıdıyla silinilir mi temiz olmaz o bok kalır falan diye düşünüyordum meğersem o tuvalet kağıdı yıkadıktan sonra kurulamak içinmiş. bu yaşıma kadar anlamadım taaa ki idrar yolu enfeksiyonu yaşayana kadar. doktor tuvalet sonrası temizliğine de çok dikkat etmen lazım tuvalet kağıdı parçası falan kalmamasına dikkat et dedi adamın yüzüne bakıp ediyorum ıslak mendil kullanırım hep dedim. hayır yıka diyince şaşırdım sadece tamam diyebildim ve her tuvaletten sonra duşa girmem gerektiğini düşündüm dkjdjd. şimdi sorum şu, temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz o klozetteki musluğu açıp sadece bekliyor musunuz yoksa elinizle mi yıkıyorsunuz çünkü hep popomda kaka kalırsa ona dokunamam falan diye düşündüm evet süslüler resmen bana tuvalet eğitimi vermenizi istiyorum :(((

1. ben de insanların popolarini elleriyle tıkadığını 21 yaşında çok çok kötü bir olayla ogrendim onu geçiyorum :d süslü ben suyu açıp bekliyorum. sonra tuvalet kağıdıyla temizliyorum. tuvalet kağıdı temiz olana kadar. bazı insanlar ellerini kullanıyor. hatta bu yüzden sözlükte kavgalar dönmüştü:d ben hiç kullanmadım. bi şekilde yapıyorum 25 senedir bir sorunla karşılaşmadım:d

1 mayıs 2020 10:00

2. bir de süslü tuvalet kağıdını sakin arkadan öne sürükleme. hep önden arkaya yapacaksın ki mikropları taşımayasın.

1 mayıs 2020 10:02

3. alaturka tuvalette nasıl yapılıyor bu iş süslü?

1 mayıs 2020 10:10

4. elinle sakın yıkama, taharet musluğunu foş foş açma. jinekoloğum bana aynen bu şekilde tembih etti. taharet musluğu anüsteki bakterinin mikrobun her neyse, suyun etkisiyle vajinaya nulaşma riski olduğunu söyledi. hatta dedi ki "bizim insanımız şap şap eliyle yıkamayı temizlik sanıyo, iğrenç bi alışkanlık" tuvalet kağıdını ve anüsünü taharet musluğunu azıcık açarak ıslat. 2-3 kez her seferinde yeni kağıtla sil. kaka lekesi gelmeyene kadar. sonra kuru kağıtla 1 kez kurula. bu kadar.

elinle yıkarsan eline, tırnak arana bulaşan bok kalıntısını tırnaklarını fırçalamadan yok edemezsin. hele tırnakların uzunsa.

1 mayıs 2020 10:13

5. Alaturkada peçeteyi ıslatıp yapıyorum assla elimi sürmem. Klozettede suyu açıp bekliyorum anon1 gibi

1 mayıs 2020 10:14

6. süslüler ben alaturkada kaka yapmıyorum :d zaten evim dışındaki yerlerde coooook çok zor geliyor. hatta sevgilimle kalmıştım 4 gün. adam sen hiç sicmiyor musun diyecekti neredeyse :d kaka mahremdir kaka mesafedir :d (gizlinot: seda sayanın çorap mesafedir lafı ) ama eğer kendinizi daha rahat hissedecekseniz ıslak tuvalet kağıtları var. atın çantanıza

1 mayıs 2020 10:17

7. Tuvalet kağıdını ıslatıp temiz gelinceye kadar siliyorum. Sonra kuru peçeyetle kuruluyorum.

1 mayıs 2020 10:18

8. sadece çiş yaptıktan sonra napıyorsunuz peki?

1 mayıs 2020 10:23

9. önce tuvalet kağıdı + sonra su + sonra tuvalet kağıdı

en temizi bu.

direkt yıkarsanız kaka iyice dağılır bence her yere :( suyu da çok hafif açmak lazım tazyikli açanları anlamıyorum nasıl her yerleri bok olmuyor of tansiyonum düştü

1 mayıs 2020 10:45

10. Kızlar ben direkt kuru peçeteyle önce silemiyorum. Hemoroidim var tahriş ederim korkusuyla. Önce ıslatıp, peçete yumuşayınca ancak öyle bastırarak silebiliyorum. Sonrada tampon hareketle kuruluyorum.

1 mayıs 2020 11:03