uzak mesafe ilişkisinde adamın bu kadar isteksiz olması normal mi?

uzun süredir uzak mesafe yürütüyoruz. bazen 3-4 ayda bir bazen de 5-6 ayda bir görüşebiliyoruz. pandemi dolayısıyla da ne zaman temelli birlikte oluruz bilmiyorum, hiçbir şey belli değil. beraberken iyiyiz de uzaktayken ne bir seksting, ne bir nude falan hiçbiri olmuyor. beni istediğini falan da belirtmiyor, sadece hergün seni seviyorum seni çok özlüyorum diyor o kadar. cinsel hiçbir muhabbet geçmiyor aramızda. bazen günü çok yoğun geçiyor günleri, haftada bir görüntülü görüşüyoruz. birşey de demek istemiyorum ama benim de bütün libidom yerlerde artık eskisi gibi arzulamıyorum onu. eskiden bir sevgilim vardı çocuk resmen delirirdi benim için, 1 hafta ayrı kalsak duvarlara tırmanırdı. benim de hoşuma gidiyordu e sonuçta karşılıklı olması gereken bir şey bu ve böyle böyle o ilgi canlı kalıyor. ben kendime ne yapıyorum diye kızıyorum kendime nereye kadar böyle gidecek. benzer durumda olan var mı hiç? uzak mesafe yaşayıp da arasında hiç cinsellik muhabbeti geçmeyen

1. Süslü bu işin kesin kuralları yok illa olması gerekir demiyorum. Aslında bu soruyu sevgilinize nude atıyor musunuz diye bir soru sorulmuş onu okuduktan sonra etkisinde kalarak açtım. çünkü süslüler hep uzak mesafeye rağmen sevgilileriyle olan ilişkilerinden bahsetmiş, gıpta ettim ne yalan söyliyim. bir de eskiden dediğim gibi eski erkek arkadaşımla sürekli cinsel muhabbetimiz olurdu sürekli beni istediğinden bahsederdi, arzulanmak insanın hoşuna gidiyor, egosunu okşuyor. Şimdiki erkek arkadaşımda hiç böyle şeyler olmayınca kendimi çok çirkin hissediyorum, beni sevmiyor, arzulamıyor gibi düşünüp üzülüyorum. Sanki 50lik teyze olmuşum da eski güzelliğini cazibemi yitirmişim gibi. Halbuki daha 30 bile değilim.

1 mayıs 2021 01:37

2. sizi arzuladığından telefonda bahsetmek hoşuna gitmiyordur belki. yan yanayken aranızdaki çekim elektrik güzelse libidoyla ilgili bir şey değildir ama bu durum sizi tatmin etmiyorsa mutsuz ediyorsa bilemiyorum. sevgilinize durumu açın desem nasıl bir muhabbete döner kestiremedim.

1 mayıs 2021 02:28

3. Süslü biz de nişanlımla benzer bir şey yaşıyoruz ancak fark şu bizde isteksiz olan benim sevgilime kalsa her gün konuşalım nude atalım havalara uçar. Ben sevmiyorum

Sevgilimi çok seviyorum ama bu sanal seks konuşmayı sevmiyorum.. yanımda değil tenine dokunamıyorum öpüşemiyorum eee nasıl moda gireceğim ? evde bi yanda kardeşim diğer yanda annem rahat değilim konuşmak bende doyum yaratmıyor aksine özlemimi artırıyor yani olmuyor sevmiyorum sevgilim istemese 1 yıl uzak kalalım konuşmak aklıma gelmez sevgilinizde benim gibidir

1 mayıs 2021 03:44

4. Süslü cinsellik bence kesinlikle olması gerekiyor. Her ilişkinin dinamiği farklı tabi ama bu olmazsa ben mutsuz oluyorum, bu açıdan azıcık ilgi kesilse istemsizce darlıyorum sevgilimi. Bunu bir kenara bırakırsak haftada 1 görüntülü bana az geldi açıkçası. Ne kadarlık ilişkiniz

1 mayıs 2021 05:07

5. Suslu soruyu ben yazdim sandim, o kadar benzer durumlarimiz... Bizde basta sexting oluyordu ama 5-6 aydir 1-2 defa oluyor neredeyse, eskiden her hafta olurdu. Isleri cok yogunlasti bu surecte ona bagliyorum ama yine de insan cok kotu hissediyor... O kadar fotograf atiyorum, istedigimi ustu kapali belli ediyorum ama tik yok. Sevgisinden, isteginden suphem yok ama niye boyle oldu anlamiyorum. Senin bu konunun sebebiyle alakali dusuncen nedir?

1 mayıs 2021 08:07

6. Kesin beni üzecek cevaplar gelir diye bekliyordum ama gelmemesine ve yalnız olmadığıma çok sevindim süslüler. Çünkü bunun sorgulamasını çok yaptım, acaba içinde cinsellik konuşulmayan ilişki normal değil mi diye. Ama belki de normaldir, biliyorum başka insanlarla kendimizi kıyaslamak yanlış. Belki çok yoruluyor, stresli oluyor ya da dediğiniz gibi annesinden babasından çekiniyor da olabilir.

Son süslü, bu gibi nedenlerin yanında açıkçası ben en büyük nedeninin erkek arkadaşımın kendi kendini tatmin etmesi olduğunu düşünüyorum. böyle olunca da bana ayıracak ekstra bir libidosu kalmıyor gibime geliyor. Çünkü bir keresinde buluştuğumuzda ben olmadığım zaman mastürbasyon yaptığını söylemişti.

1 mayıs 2021 09:49

7. Abartacak bir şey yok. Hoşlanmıyordur bu tarz muhabbetlerden, benimki de hoşlanmıyor mesela. Utanıyor olabilir çocuk böyle şeyleri yazmaktan. Ne bileyim değişik değişik insan var

1 mayıs 2021 10:18

8. Süslüler allah aşkına bu durumu olduğu gibi kabul etmek zorunda değilsiniz şu paşalara biraz ses çıkartın ya. Yukarıdaki anonim fotoğraf atıyorum karşılık yok diyorsun benim sevgilim böyle bir şey yapsa o konu tartışmaya girer. Sevgililerin birbirini cinsel anlamda doyurma zorunluluğu olduğunu savunuyorum kesinlikle. Her an gündeminiz cinsellik olmasa bile birbirinizi doyurmalısınız, bu konudaki dertlerinizi sıkıntılarınızı açık açık konuşabilemelisiniz mesela buraya sormak yerine:( a6, soru sahibi sizin için söylüyorum belli ki mutsuzsunuz bu durumdan konuşun sevgilinizle ya. bir erkek cinsel hayatı hareketli tutmak için çabalamalı, hatta karşılıklı öyle olmalı diyeyim bir ilişki için. Karşımdakini ben  nasıl memnun ederime odaklanmalı. Ben sevgilime başta bunu belli ettim. Bazen o da geri planda kaldı olay çıkardım düzeldi mesela. O da istekli olunca bazen gazı vermek gerekiyor bir şeyler yapmaları için. Her ilişkinin dinamiği farklıdır kendi ilişkimi örnek vermemin sebebi bazen teşvik edip istekleri açıkça belli etmek gerekiyor. Sevgilinizle konuşun diyorum bu konuyu.

1 mayıs 2021 11:45

9. Cinsellik olmayan bir ilişkiyi arkadaşlıktan ayıran nedir bilemiyorum. Süslü bir de eğer sevgiliniz kendini tatmin ettiği için bu isteksizlik oluyor diyorsanız, bu da bencilliğe girmez mi sizce biraz?

Bu arada ek bir parantez olarak, eğer sexting sevmiyorsa sevgilileriniz, görüntülü seks deneyebilirsiniz. Biz bunu yapmaya başladığımızdan beri sextingin yüzüne bakmıyoruz, zaten bizi tatmin de etmiyordu. Ben sıkılmaya başlamıştım yapmak istemiyordum mesela. Belki sevgilileriniz de böyle dişünüyordur bir yenilik iyi gelebilir? Normal sohbet ederken yavaş yavaş modu yükseltici konusmalarla baslıyoruz, birbirimizi cıldırtıcak seyler söylüyoruz, sonra ister istemez elimiz aşağı kayıyor zaten karşılıklı mast yapıyoruz. Ama o anı hissetmek, karşındakinin o halini izlemek zaten insanı yükselten ve boşaltan bir şey öyle söyleyeyim. Tavsiye ediyorum.

1 mayıs 2021 11:52

10. Süslü aynen öyle hissediyorum, dün bile içimden geçirdim sanki hergün normal sıradan bir arkadaşımla konuşuyormuşum gibi dedim. Gerçi ondan bir adım gelmediği için ben de birşey demiyorum, adımı hep karşı taraftan bekliyorum.

1 mayıs 2021 11:58